2018 Rolls-Royce Phantom este mai mult decat opulent

2018 Rolls-Royce Phantom

Acum stim acest lucru cu siguranta: exista masini de lux si exista Rolls-Royce Phantom. Iata un model ajuns la a opta generatie in aproape 100 de ani, asa ca e simplu sa spunem ca, mai mult decat oricare altul, reprezinta definitia completa a luxului.

Daca inca n-ai urcat intr-un Rolls-Royce Phantom, elemente ca fatete sau diferite tipuri de piele de cea mai buna calitate, portelan, componente placate cu aur, majoritatea facute "de mana", reprezinta opulenta absoluta. Pentru proprietarii de Phantom, astfel de lucruri sunt asteptate de la aceasta masina: "cele mai bune" nu sunt de ajuns, trebuie sa depaseasca aceste caracteristici.

Totul incepe cu design-ul, unul puternic si in care totul pare sa aiba un scop. Nu te mai gandi la ceea ce ai vazut in cele mai recente brosuri, noul Phantom este elegant si are un aer dominator. Chiar daca este in doua tonuri sau are o singura culoare, masina are prezenta, fiind dotata cu roti masive, linii care "curg" cu adevarat si partea din fata cu un design impresionant.

A opta generatie de Phantom este complet noua si sta pe o structura din aluminiu pe care cei de la Rolls-Royce au botezat-o "Arhitectura Luxului". Acest sasiu va putea fi gasit sub toate modelele noi ale companiei (chiar si sub noul SUV), ducand la o imbunatatire a dinamicii la condus, pe fiecare Rolls-Royce. Sa nu va ganditi, insa, ca daca foloseste un sasiu de aluminiu, Phantom devine un sedan zvelt. In versiunea cu amapatament extins, masina are peste 6 metri lungime, aproape 2 latime si cantareste peste 2.700 de kg.

Design Interior

In cabina, din momentul in care te asezi pe canapele, vei fi relaxat si inconjurat de cele mai bune materiale, cele mai precise cusaturi, fiecare detaliu fiind important. Si daca vei cauta cu atentie, nu vei gasi un loc care sa nu-ti placa, iar spatiul interior este mai mult decat suficient.

O parte cu adevarat speciala a experientei, este legata de "Galerie", aflata sub un geam, pe intreaga lungime a bordului. Soferul are in fata un ecran de marime redusa cu instrumentele tipice de bord. In mijlocul acestuia se afla un ecran de infotainment, retractabil, de 12,3 inch, iar restul componentelor depind de fiecare client in parte. Acestia pot alege aproape orice material, posibilitatile fiind virtual infinite. Oficialii de la Rolls-Royce au venit chiar cu cateva sugestii: picturi in ulei pe comanda, placare cu aur, o harta 3D a ADN-ului proprietarului sau trandafiri creati din portelan Nymphenberg. Trebuie sa vedeti aceste lucruri pentru a le crede.

Acesta este adevaratul Phantom si ceea ce pare deloc necesar pentru unii dintre noi, este doar normal pentru cei obisnuiti cu o astfel de masina. Sa ne amintim ca este vorba despre cei care au un sofer, care ii duce de acasa la aeroport, care urca intr-un avion privat si se deplaseaza catre o alta casa, care au, cel mai probabil, un yacht intr-un port privat. Pentru acest tip de clienti, noul Phantom trebuie sa ofere tot ceea ce-si doresc si chiar mai mult. Si, din cat ne dam noi seama, modelul 2018 Rolls-Royce Phantom face acest lucru, daca nu cumva mult mai mult.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter