Rezvani Tank X: motor V8 Hellcat si 707 cai putere! Cine ii sta in fata pe teren accidentat?

Rezvani Tank X Hellcat V8

Poate ca imaginea atasata acestui articol vi se va parea familiara, dar sub acest aspect exterior "salbatic" se afla, optional, un motor cu adevarat "malefic", care reprezinta, dupa parerea noastra, cea mai buna alegere vreodata pe o asemenea masina.

Si vorbim extrem de serios. Va puteti imagina mai mult decat un model ca Rezvani Tank echipat cu un motor V8 Dodge Hellcat de 707 cai putere?

Ei bine, cineva s-a gandit la asta iar rezultatul este Tank X si, asemeni versiunii speciale Military Edition, cu care ne-am intalnit in luna iulie, avem parte de un adevarat "monstru" propulsat de motorul V8 Dodge de 6,2 litri.

In mare, noul Tank X foloseste aceeasi formula creionata si pe Military Edition, dar arata mai bine decat un vehicul de asalt in desert si seamana mai mult cu un masina din viitor din care ne-am putea lupta cu extraterestrii pe Luna.

In plus, masina nu va beneficia de aceeasi protectie balistica si nici nu va produce, daca nu are probleme tehnice grave sau nu are la volan un impatimit al curselor off-road, perdeaua de fum de camuflaj cu care ne-a obisnuit anteriorul model. Va avea, insa, ca optiune, acelasi sistem care combina vederea pe timp de noapte cu detectia termica.

Nu va lipsi, de asemenea, pachetul Off-Road Extreme, care vine cu o diferenta in garda la sol de 152 de mm si cu un sistem Dynatrac ProRock XD60/80 angrenat de un compresor pe aer. Vor fi prezente si franele frontale si spate Dynatrac ProGrip, dar si amortizoarele Fox de 63 de mm.

Mai mult, masina este echipata cu jante serioase de 37 de inch care, asa cum e normal, vor lasa urme grozave in nisip. Acum ne pare rau ca astronautii de pe Apollo nu au avut aceasta masina atunci cand au pasit printre stele.

La interior, masina nu e chiar la fel de dura ca la exterior, dar atrage fara indoiala atentia. Ne intalnim cu un nou pachet de piele rosie cusuta manual, care include scaunele si plafonul, un display head-up, dar si cu un sistem de infotainment dotat cu un ecran de 7,9 inch.

Acesta este extrem de important pentru ca este incarcat cu o gramada de aplicatii, care va pot ajuta sa navigati si pe drumuri mai putin circulate, sau sa ocoliti zonele cu trafic aglomerat, create in special de cei care au oprit pentru a se holba la masina in care va aflati.

Vestile cu adevarat bune vin la final: oficialii de la Rezvani au declarat ca masina poate fi deja comandata, iar pretul de plecare este de 259.000 de dolari. E cineva interesat?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Rezvani

Newsletter