2018 Mercedes-Maybach Clasa S Pullman are 6,5 metri si un pret pe masura!

2018 Mercedes-Benz Maybach Pullman

In cazul in care, dintr-un motiv oarecare, vi se pare ca recent lansata versiune Mercedes-Benz Maybach Clasa S este un pic inghesuita in zona din spate a cabinei, singura sansa este sa incercati varianta Pullman. Este vorba, in principiu, de cel mai scump si mai luxos Mercedes-Benz pe care il puteti cumpara in acest moment, un sedan de 6,5 metri care a trecut prin cateva schimbari pe cea mai recenta versiune.

Pe partea frontala, de exemplu, ne intalnim cu o noua grila cu dungi verticale, ispirate, conform echipei de marketing Mercedes, de un costum de epoca. Modificarile partii din fata a masinii au debutat cu spectaculosul Vision Mercedes-Maybach 6 si de-abia acum le vedem si pe un model de serie.

Maiestuoasa Clasa S vine echipata cu jante de aliaj de 20 de inch, cu acelasi design familiar fanilor mai noi sau mai vechi ai marcii Maybach. Ca si pe versiunea mai scurta, producatorul ofera optiunea vopsirii caroseriei in doua tonuri de culoare, in timp ce la interior, daca banii nu sunt o problema, puteti beneficia de nuante cum sunt maron mahon, gri magma, bej matase sau albastru ca marea.

Limuzina, care e musai sa fie condusa de un sofer, ofera doua fotolii directoriale in cabina, pentru "pasagerii VIP", care se vor bucura de cel mai generos spatiu posibil intr-o astfel de masina. Partea din spate este separata de spatiul soferului, pentru momentele in care este necesara intimitatea, printr-un geam opac operat electric, iar sistemul de sunet este, de-asemenea, separat pentru cele doua partitii, astfel incat ocupantii locurilor din spate sa poata asculta exact ceea ce-si doresc.

La fel de importanta este si motorizarea acestei versiuni, care vine echipata cu un propulsor V12 turbo de 6,0 litri, special modificat pentru a ajunge la 630 de cai putere si un cuplu-forta de 1.000 de Nm. In plus, pentru a-si respecta noul statut, noul Mercedes-Maybach Pullman beneficiaza de sigla "S650", care-l diferentiaza de predecesorul sau, S600, a carui putere ajungea la doar 530 de cai si un cuplu-forta de 830 Nm.

Pentru ca acceleratia este vitala atunci cand vrei sa cumperi un asemenea model de lux, ar trebui sa mentionam ca noul Pullman ajunge la 100 de km/h in doar sase secunde si jumatate. La fel de important este consumul, puternicul motor V12 ajungand, in ciclul combinat, la 14,6 litri / 100 de km.

Daca sunteti interesati, puteti deja comanda noul model, versiunea 2019 Mercedes-Maybach Pullman plecand de la un pret de aproximativ 500.000 de euro. Producatorul anunta ca va lansa, foarte curand, si o versiune Guard blindata care, cel mai probabil, va fi de trei ori mai scumpa decat varianta standard.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter