Mercedes-Benz dezvaluie editia speciala GLS Grand Edition

Mercedes-Benz dezvaluie editia speciala GLS Grand Edition

Inceputul acestei saptamani ne aduce vesti din partea celor de la Mercedes-Benz care ne prezinta o editie speciala dezvoltata pentru GLS. Noul Mercedes-Benz GLS Grand Edition, asa cum a fost botezat de producatorul german, ne aduce cateva noutati in materie de infatisare exterioara si interioara.

Pachetele suplimentare venite odata cu aceasta editie speciala vor fi disponibile pentru toate cele trei echipari tehnice care sunt oferite in cazul GLS-ului: GLS 350d, GLS 400, respectiv GLS 500. Asadar, nu avem parte de surprize prea mari pregatite de cei de la Mercedes-Benz, dar putem spune ca aceste noutati sunt bine venite fara doar si poate pentru cei care sunt fani ai acestui model. Cel mai probabil, in special pentru cei care vor putina exclusivitate pentru modelul pe care il conduc.

Cei care vor fi interesati de aceste pachete suplimentare oferite vor fi nevoiti sa mai aiba putina rabdare, acestea putand fi comandate incepand cu luna martie a anului urmator.

 

Citeste si: Cele mai rapide 5 modele Mercedes-Benz la timpul lor

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, nu avem foarte multe de spus. In primul rand trebuie sa notam ca cei de la Mercedes-Benz ne pun la dispozitie un nou set de jante din aliaj cu dimensiuni de 20 de inci, cu 10 spite si vospite in negru. Pentru a arata ca vorbim despre modele care apartin unei editii speciale, logo-ul Grand Edition va putea fi regasit pe aripile fata. Nu este prea mult, insa germanii cer pentru acest pachet suplimentar un pret de 2.300 de euro.

Specialistii constructorului german ne-au pregatit mai multe noutati insa la nivelul habitaclului. Acestia ne pun la dispozitie o intreaga serie de elemente premium care au menirea sa ne faca sa simtim cu adevarat ca suntem la volanul unei masini cu adevarat speciale. Asadar, pachetul suplimentar Grand Edition pentru interior vine la pachet cu o tapiterie pentru scaune realizata din piele Nappa de cea mai buna calitate.

Daca asta nu era de ajuns, aflati si ca scaunele vin de aceasta data incrustate cu diamante matlasate. Elementul de exclusivitate continua la nivelul habitaclului prin oferirea unui panou de bord realizat integral din nappa si beneficiind de o combinatie exclusiva de nuante de culori.

In cazul in care aceste elemente premium va fac cu ochiul, aflati ca va trebui sa platiti suplimentar un pret de 5.950 de euro. Asadar, daca va hotarati sa optati pentru ambele pachete oferite de editia speciala Grand Edition, cel de exterior si cel de interior, veti avea de platit in total nu mai putin de 8.600 de euro. Ramane la aprecierea voastra daca merita sau nu!

Te-ar mai putea interesa:

Mercedes-Benz – modele, specificatii, stiri, video si foto

Top 10 modele Mercedes-Benz care au facut istorie

VIDEOCLIPUL ZILEI