2018 Keed Ceed: ce pret are in Romania! Iata care este promotia de lansare a brandului!

Atunci cand am intrat in posesia primelor informatii despre noua Kia Ceed, acum mai bine de trei luni, am fost extrem de incantati. Mai ales dupa toate laudele aduse de specialistii din presa din strainatate pentru ca stim ca multi au numit noua Kia Ceed concurenta directa a Volkswagen Golf.

Asa cum va spuneam, am fost curiosi sa aflam mai multe, dar in primul rand ne-am intrebat cand va aparea si la noi masina. Ei bine, iata ca nu am avut mult de asteptat, pentru ca cei de la Kia tocmai au comunicat care sunt preturile pentru noua Kia Ceed in Romania.

In primul rand, inainte de a vedea preturile, trebuie sa stiti ca cei de la Kia ofera, pentru lansare, o reducere de 1500 de euro celor care doresc sa achizitioneze un exemplar. Suna tentant, nu-i asa?

Suntem convinsi ca exista multi potentiali clienti printre voi, mai ales ca preturile de pornire sunt de 13.833 euro acum. Pentru acesti bani, clientii vor primi in dotarea standard o masina cu lumini cu tehnologie LED, oglinzi exterioare cu reglare electrica si incalzire, dar si aer conditionat manual.

In interior, versiunea de baza are in dotare un display cu diagonala de 5 inch, iar printre sistemele care il ajuta pe sofer se numara pilotul automat, dar si cele care avertizeaza atunci cand aceste paraseste banda de rulare.

In plus, tot la capitolul dotari, noua Kia Ceed beneficiaza de Driver Attention Alert si de Forward Collision Avoidance Assist. In privinta motorizarilor, romanii au la dispozitie mai mute versiuni. Cea de baza are sub capota un motor de 1,4 litri MPI care ofera 100 de cai putere. Puterea creste la 120 de cai in motorizarea de 1,0 litri T-GDI pentru care va trebui sa scoatem din buzunar suma de 16761 euro pentru echiparea Best si 17594 pentru echiparea Star.

In gama mai exista si variantele de propulsoare de 1,4 T-GDI cu 140 de cai putere, la pretul de 17600 euro pentru echiparea Best si 18433 pentru nivelul de echipare Star. Cel mai mare motor este cel de 1,6 litri cu doua versiuni de putere. Prima varianta este cea cu 115 cai, care costa 18992 euro (pentru echiparea Star) sau 19825 euro (pentru nivelul de echipare Best).

A doua varianta, si cea mai scumpa, o reprezinta versiunea de 136 de cai, care costa in echiparea Star 19552 euro si 20385 euro in echiparea Best. Compania sud-coreeana ofera clientilor din Romania si trei variante care au in dotare o tansmisie automata, pe motoarele de 1,4 litri T-GDI, pe cel de 1,6 litri DSL si pe cel care are 1,6 litri DSL HP.

In mod evident aceste variante, cu transmisie automata cu dublu ambreiaj, vor costa mai mult, preturile fiind cuprinse intre 18992 si 21777 euro. Si, poate o sa va intrebati cu ce vine nou Kia Ceed?

Ei bine, cea mai interesanta caracteristica este noul ampatament care a crescut la 2650 mm. Masina este cu atat mai atragatoare, spun jurnalistii de specialitate, cu cat ea a beneficiat de o scadere a inaltimii.

Asta inseamna ca soferul va avea o pozitie de condus mai joasa si se va simti, probabil, mai confortabil. Un alt punct forte al noii Kia Ceed este capacitatea de incarcare a portbagajului, care este acum mai mare cu 15 litri decat generatia precedenta.

Noua Kia Ceed este asamblata in fabrica din Zilina, Slovacia, iar designul si sistemele ingineresti au fost create de specialistii centrului Kia din Germania, de la Frankfurt.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter