Jaguar lanseaza F-Type Facelift si o editie speciala 400 Sport

Jaguar lanseaza F-Type Facelift si o editie speciala 400 Sport

Lansat in urma cu mai bine de patru ani, Jaguar F-Type primeste oficial un facelift prezentat ieri de producatorul britanic.

F-Type s-a bucurat de un succes considerabil inca de la inceput, mai multe nume importante precum Lana del Ray sau Jose Murinho asociindu-si imaginea cu modelul britanic.

Pe langa alte aparitii cinematografice, Jaguar F-Type a castigat si premiul „Car of the Year” oferit in 2013 de Middle East Motor Show.

Design exterior

Stim cu totii ca Jaguar F-Type s-a facut atat de cunoscut si datorita infatisarii sale exterioare, beneficiind de un design care a castigat multe inimi imediat dupa lansare.

Asadar, faceliftul prezentat acum de constructorul britanic nu ne propune foarte multe schimbari in acest sens. In primul rand, britanicii ne propun trei culori noi pentru caroserie: Yulong White, Santorini Black, respectiv Indus Silver.

Modificarile la exterior sunt minore, insa chiar si asa putem sa remarcam cateva la o privire mai atenta. Printre acestea putem enumera spoilerul frontal care a suferit o mica restilizare, stopurile le regasim acum cu lampi pe fundal negru, iar blocurile optice beneficiaza acum de lumini full LED.

Design interior

La nivelul habitaclului interior, britanicii ne-au pregatit mai multe surprize.

Pentru o si mai mare sportivitate, scaunele au fost inlocuite cu unele mai subtiri realizate dintr-o structura din aliaj de magneziu, material care a coborat masa totala a automobilului cu 8 kilograme.

De asemenea, modelele F-Type vor beneficia acum de un nou sistem multimedia InControl Touch Pro care are in centru un ecran cu dimensiuni de 8 inci.

VIDEOCLIPUL ZILEI