Ford Mustang primeste un facelift

2018 Ford Mustang Facelift

Lansat pentru prima data in 1964, Ford Mustang a devenit cunoscut de-a lungul timpului in toate colturile lumii, devenind unul dintre cele mai cunoscute modele realizate vreodata. Acum, la inceput de 2017, aflam informatii proaspete despre ceea ce se vrea a fi Ford Mustang 2018. Vom descoperi impreuna in randurile urmatoare ce surprize ne-au pregatit reprezentantii constructorului american pentru noile modele!

Reprezentantii Ford au inceput prezentarea noului Mustang prin cea mai puternica echipare de care va dispune acesta – un propulsor V8 cu o capacitate de 5.0 litri. Cu o crestere a ratei de compresie de la 11:1 la 12:1, noile modele vor beneficia de o putere mai mare si de un consum mai bun al combustibilului. Din pacate insa, pana la acest moment, cei de la Ford nu au dorit sa faca publice cifrele exacte cu privire la aceste indicative.

Nici despre propulsorul Ecoboost nu stim inca foarte multe detalii exacte, insa suntem siguri ca acesta va fi disponibil in continuare. Astfel, unitatea de motorizare cu patru cilindri si cu o capacitate de 2.3 litri promite un cuplu maxim mai mare si o acceleratie mai puternica.

Nu aceleasi lucruri bune mai putem spune insa despre propulsorul V6 aspirat natural cu capacitate de 3.7 litri. Cu o putere mai mica si cu un consum de combustibil exagerat, acesta va fi dat uitarii cel mai probabil. Ramane de vazut ce reactii vor aparea in urma acestor informatii, unii fani ai producatorului nefiind tocmai incantati de aceasta veste.

O noua veste interesanta este cea a cutiei automate de viteze cu zece rapoarte, care va fi disponibila atat pentru agregatul EcoBoost, cat si pentru unitatea V8. Reprezentantii constructorului american spun despre aceasta ca va aduce o acceleratie mai puternica si un schimb mai rapid de viteze. In standard va fi disponibila cutia de viteze automata cu sase trepte, care promite de asemenea un randament mai bun.

Noile modele Ford Mustang 2018 vor ajunge cel mai probabil in showroom-uri in aceasta toamna, acestea fiind disponibile in nu mai putin de 148 de tari. Desi inca nu sunt cunoscute informatii cu privire la preturile de pornire, zvonurile indica un pret minim de 27.000 de dolari.

Design Exterior

In ceea ce priveste aspectul exterior, reprezentantii Ford pun la dispozitie trei noi culori pentru caroseria viitoarelor modele Ford Mustang 2018: Royal Crimson, Orange Fury, respectiv Kona Blue.

Printre elementele care au suferit modificari putem enumera blocurile optice si stopurile care acum beneficiaza de tehnologia full LED, spoilerele si chiar capota.

Melvin Betancourt, seful echipei de design exterior al noilor modele Ford Mustang 2018 a spus despre acestea ca sunt „cele mai bune modele Mustang create pana acum”.

Design Interior

Surprizele pregatite de cei de la Ford continua si la nivelul habitaclului interior, acolo unde reprezentantii constructorului american au incercat sa puna la punct un design care sa se potriveasca atat celor mai tineri, cat si celor care prefera mai mult stilul clasic.

Cu materiale noi si de o calitate superioara, noul Ford Mustang 2018 promite sa ofere o experienta unica celor care isi vor indrepta atentia catre aceste modele. In centrul bordului se poate opta pentru un ecran digital cu dimensiuni generoase de 12 inci.

Modelele Ford Mustang 2018 stau bine si la capitolul tehnologiilor de siguranta activa, un punct cheie al modelelor recent lansate. Astfel, acestea vor beneficia de sisteme precum Pre-Collision Assist, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist sau Driver Alert System.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter