Crash Test EuroNCAP: Audi A6 (C8), VW Touareg si Suzuki Jimny! Afla ce model a dezamagit!

Articol scris de Adi S., in data de 24 Septembrie 2018

Nu am mai vorbit de ceva vreme despre rezultatele testelor celor de la EuroNCAP, insa avem acum patru noi modele care au fost sub lupa acestora. Este vorba despre modelele Audi A6 (C8), Volkswagen Touareg, Suzuki Jimny si monovolumul Ford Transit Tourneo Connect. Unele au confirmat pretentiile din jurul sau, in timp ce alte modele au dezamagit complet. Haideti sa vedem care model s-a descurcat cel mai bine in cadrul acestor ultime teste efectuate.

Incepem cu Audi A6, modelul german exceland in testele efectuate de specialistii de la EuroNCAP. Asa cum se astepta si producatorul german, modelul A6 a obtinut dupa aceste teste un scor general de cinci stele.

Defalcat, Audi A6 se poate lauda cu un nivel de protectie al pasagerilor adulti de 93%, in timp ce nivelul de protectie al pasagerilor copii este de 85%. La capitolul sisteme de asistenta, Audi A6 a inregistrat un scor de 76 de procente. Asadar, fara doar si poate, Audi A6 este un model pe care va puteti baza atunci cand vine vorba despre siguranta.

Lasand la o parte Audi A6, trebuie sa va spunem ca si celalalt model inscris in aceste teste a excelat. Mai exact, este vorba despre Volkswagen Touareg, un model care a obtinut, de asemenea, un scor general de cinci stele. Volkswagen Touareg ofera pasagerilor adulti un nivel de protectie de 89%, in timp ce pasagerii copii beneficiaza de un nivel de protectie de 86%. Si Touareg sta destul de bine si la sistemele de siguranta, obtinand un punctaj de 81 de procente.

Noua generatie Suzuki Jimny a dezamagit de aceasta data, obtinand un punctaj general de doar trei stele din cele cinci puse in joc. Modelele Suzuki Jimny au obtinut un nivel de protectie pentru pasagerii adulti de 73%, in timp ce pentru pasagerii copii a fost inregistrat un nivel de protectie de 84%. Chiar daca pana acum nu este atat de rau, Jimny a pierdut mult din cauza sistemelor de siguranta precare, capitol la care a obtinut un scor de doar 50%.

In cele din urma, Ford Tourneo Connect a avut o prestatie destul de buna in fata celor de la EuroNCAP, fiindu-le acordate patru din cele cinci stele puse in joc. Monovolumul a obtinut un punctaj foarte bun la nivelul de protectie pe care il ofera pasagerilor adulti, de nu mai putin de 92 de procente.

De asemenea, ofera un grad de protectie de 79 de procente pasagerilor copii. Ford Tourneo Connect nu sta rau nici la capitolul sistemelor de siguranta activa, acolo unde a obtinut un punctaj de 75%.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Editia din acest an a renumitului Goodwood Festival of Speed se anunta a fi extrem de interesanta pentru pasionatii auto care vor fi prezenti acolo incepand din data de 4...
de - 26 Iunie 2019
Conducerea Audi a ajuns recent la concluzia ca portofoliul constructorului are nevoie de cateva modele in plus, drept pentru care au fost cautate primele solutii in acest sens. Conform primelor...
de - 26 Iunie 2019
Dacia traverseaza o perioada excelenta din toate punctele de vedere la acest moment, succesul inregistrat de modelele din gama sa pe cateva dintre pietele importante europene neputand sa mai mire...
de - 25 Iunie 2019
Nissan a anuntat la inceputul acestui an dezvoltarea unei versiuni speciale pentru modelul electric Leaf, versiune care sa beneficieze de autonomie extinsa. Asa s-a nascut in cele din urma Leaf...
de - 25 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare