Audi are in pregatire, pentru 2019, un nou model RS7

In acest moment, producatorul german Audi lucreaza la noul sau model A7 Sportback, dar si la variantele complet regandite ale lui RS7 sau S7. Acestea fiind spuse, trebuie sa si clarificam situatia: mai dureaza pana cand un nou RS7 va lua cu asalt showroom-urile.

In acelasi timp, insa, Peisert Design au avut o viziune despre cum ar trebui sa arate urmatorul Audi RS7. Inspirati de fotografiile spion , dar si de imaginile care au scapat pana acum in presa cu noul A7, se pare ca designerii au adoptat aceeasi idee patratoasa, care creeaza un serios impact vizual printr-o grila ceva mai agresiva si faruri re-desenate.

Desi designerii nu s-au atins de difuzoarele spate ale modelului actual, sau de evacuarile de forma ovala, stopurile spate au fost refacute si se intind pe toata suprafata lui Sportback. Pe langa aceste idei, inginerii de la Peisert si-au imaginat noul RS7 cu prize de aer mai mari, flancate, si in acest caz, de o "buza" neagra cromata.

Desi ne dorim extrem de mult sa vedem acest nou design pe noile variante RS7, producatorul german va fi cel care va avea ultimul cuvant.

Oricare ar fi situatia, ne asteptam ca noul Audi RS7 sa fie propulsat de un puternic motor V8 de 4,0 litri, care sa produca nu mai putin de 600 de cai putere. Varianta diesel ar trebui sa fie capabila de forte de pana la 700 sau 750 de newtoni/metru, neaparat cu ajutorul functiei overboost.

Ce mai lipseste din aceasta imagine este sistemul de tractiune integrala Quattro, si acesta ajutat de o cutie de viteze automata in opt trepte, asemeni celui de pe actualul model RS7.

Asa cum probabil stiti, Audi a lansat, in 2016, o versiune de performanta a lui RS7. Este vorba despre coupe-ul de lux in patru usi RS7 Performance, mult mai rapid decat actualul model Audi RS7 Sportback. Ramane sa mai luam in calcul si ca versiunile RS7 sunt mai rapide decat cele A7.

Din aceasta cauza, Audi RS7 Performance este cel mai "periculos" model din seria Sportback a producatorului german. Stilul sau sport coupe il face sa fie, fara indoiala, una dintre cele mai interesante variante coupe care a iesit vreodata dintr-o masina sedan. Sa nu uitam nici de noul set de lumini LED Matrix, de grila fata mai larga sau de caroseria realizata integral din aluminiu hibrid.

Toate acestea fiind spuse, Audi RS7 Performance are abilitatea de a accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 3,7 secunde si ajunge la o viteza maxima de 305 km/h. Masina nu sta deloc rau nici la capitolul consum, cu 9,5 litri la 100 de km.

Mai mult, pentru o experienta la condus cat mai buna, Audi a echipat RS7 Performance cu suspensii adaptive, create special pentru model, dar si, optional, cu un sistem de suspensii DRC (Dynamic Ride Control), numai pentru cei interesati.

Ce ne ramane de facut acum? Daca modelul Performance a fost atat de bun, ne-a ramas doar sa asteptam intalnirea, undeva in 2019, cu noul Audi RS7 si sa speram ca va fi o surpriza totala.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Foto: Peisert Design

Newsletter