Audi anunta pretului noului A7 Sportback in Romania

2018 Audi A7 Sportback

Prezentat la sfarsitul anului trecut, noul Audi A7 Sportback a ajuns in cele din urma si in tara noastra, putand fi comandat deja de cateva zile. In cazul in care va numarati printre acei norocosi care isi pot permite sa isi cumpere acest nou model, ramaneti alaturi de noi in randurile urmatoare pentru a afla care este pretul pe care va trebui sa il platiti pentru a pleca acasa la volanul acestui superb model al producatorului german. 

Pentru inceput trebuie sa va spunem ca in tara noastra este disponibila doar varianta echipata cu o unitate de motorizare diesel, cu o capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 286 de cai putere si un cuplu maxim de 620 Nm. Transmisia este una automata si se va realiza prin intermediul unei cutii de viteze cu opt rapoarte.

Suna bine toate aceste cifre, insa si pretul este unul pe masura – 70.741 de euro, cu toate taxele incluse. In caz ca vreti sa stiti si o cifra de performanta care sa ne demonstreze ce poate acest A7 Sportback, va spunem ca acesta poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 5.7 secunde. 

Bolidul poate fi echipat si cu anumite dotari suplimentare in cazul in care va doriti ceva in mod special. Spre exemplu, pentru a beneficia de pachetul quattro si de un diferential sport va trebui sa scoti din buzunar nu mai putin de 1.700 de euro, in timp ce pentru 533 de euro ai putea primi si o camera video pentru mersul cu spatele. Insa, cea mai scumpa optiune la care poti apela este reprezentata de blocurile optice LED Matrix HD, acestea costand 3.164 de euro. 

Daca esti pasionat mai mult de latura sportiva a unei masini, trebuie sa stii ca poti apela la pachetul S Line. Pachetul in cauza aduce cu sine suspensii sport, ornamente pentru praguri sau logo-ul special S Line.

La interior vei beneficia de mai multe ornamente din aluminiu, de scaune fata sport, de pedale realizate din otel inoxidabil si de covorase specifice. Vei putea avea toate aceste dotari suplimentare specifice pachetului S Line contra unei sume de 4.784 de euro. 

Noul Audi A7 Sportback mizeaza pe tehnologii de cea mai noua generatie, fiind constienti deja ca aceasta digitalizare atrage destul de mult in acest segment de piata. Astfel, versiunile superioare nu vor mai avea deloc butoane de bord, acestea fiind inlocuite cu doua ecrane centrale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter