Comparatia saptamanii: Audi A7 Sportback - vechea vs noua generatie

2018 Audi A7 Sportback Noua vs vechea generatie

Diferentele dintre generatii sunt intotdeauna marcante. Daca vorbim despre oameni, sesizam foarte repede care apartine unei generatii si care alteia. Insa la masini nu este atat de usor. Cel putin nu in cazul lui Audi.

Daca pui modelul 2018 pe langa modelul anterior sesizezi cateva diferente, insa nu pe toate si poate nu pe cele mai importante. Eu mi-am batut capul putin, insa le-am scos la capat.

Citeste si: Noua generatie Audi A7 Sportback si-a facut debutul! Iata tot ce trebuie sa stii!

1. Fata

Partea din fata nu pare atat de mult de schimbata, insa nici nu ai nevoie de lupa ca sa-ti dai seama ca grila este mult mai ascutita, mult mai mare si dispusa ceva mai jos decat la generatia anterioara. Blocurile de lumini sunt ceva mai alungite si sunt subliniate atent de liniile de LED.

Fantele de aer nu mai sunt atat de lungi - sunt reduse cam la jumatate din lungimea fantelor de aer de pe generatia aterioara, insa isi pastreaza lookul sport si linia de eleganta.

2. Lateral

Daca ai trece pe langa cele doua in parcare nu cred ca ai putea sa-ti dai seama ca una este diferita de cealalta. Lateralele nu sunt foarte mult schimbate si chiar trebuie sa te uiti cu atentie ca sa-ti dai seama unde s-au produs modificari.

Este foarte clar ca 2018 Audi A7 Sportback este mult mai ascutit si mult mai definit. O comparatie buna intre cele doua ar fi ca A7 2018 este ceva mai dus la sala decat generatia amterioara. Jantele sunt si ele noi, cu un diametru de 21 de inch.

3. Spate

Spatele este destul de evident si daca le pui una langa cealalta iti vei da seama clar ca exista diferente si nu te uiti la aceeasi masina. In primul rand, stopurile de pe generatia anterioara erau separate: tipul clasic de stopuri pentru Audi. Audi A7 2018 conecteaza stopurile intre ele printr-o banda de leduri. Fiecare stop este construit din 13 LED-uri.

4. Interior

Primul lucru pe care-l observam este ca logo-ul Audi de pe volan nu mai este incercuit de clasicul cerc, ci de data aceasta pare ca este incadrat de grila din fata in miniatura. Schimbarea este destul de evidenta. Incercati sa va imaginati cum ar fi aratat tot interiorul asta cu clasicul cerc de pe volan… nu ar fi avut niciun rost…

Tabloul de bord se transforma dintr-unul analogic intr-unul virtual, mult mai atragator, cu o lungime de 12.3 inch. Touchscreenul de 8.6 inch este responsabil pentru controlul temperaturii, dar si pentru functiile telefon sau search. La o simpla atingere poti tasta sau scrie numere de telefon sau adresa la care iti doresti sa ajungi.

Daca ma intrebati pe mine, diferentele par acum, la final, mult mai evidente. Update-ul vizual si tehnologic il duce pe Audi A7 2018 foarte departe de generatia sa anterioara si-l situeaza printre masinile viitorului foarte user friendly.

Te-ar mai putea interesa:

Audi amana dezvoltarea unui hypercar pana dupa anul 2020

10 lucruri despre limuzine pe care aproape sigur nu le stiai

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter