Un nou propulsor si mai multa putere pentru noul VW Polo GTI

2017 VW Polo GTI

Volkswagen a lansat intr-un eveniment special organizat la Berlin noile modele ale celei de-a sasea generatii Polo. Celebrul model german a adunat pana in prezent peste 42 de ani de existenta, fiind produs pana acum in peste 14 milioane de exemplare. Asadar, nu este de mirare interesul iscat pentru acest eveniment de lansare a noii generatii, Polo fiind unul dintre cele mai importante modele ale constructorului german.

Va vorbeam in articolul de ieri despre lansarea modelelor Polo standard, insa odata cu acestea, reprezentantii Volkswagen ne-au prezentat si noua versiune de performanta Polo GTI.

Noile modele se lauda inca de la bun inceput ca fiind cele mai generoase pe care le-au produs germanii pana acum. Generozitatea despre care vorbim poate fi observata atat la nivelul dimensiunilor, cat si la nivelul dotarilor tehnice.

Design Exterior

Versiunea de performanta Polo GTI se remarca in primul rand la nivelul infatisarii exterioare, acolo unde o linie de culoare rosie poate fi observata pe mijlocul grilei frontala, strabatand-o de la un capat la altul si prelungindu-se pana peste blocurile optice. Deasupra liniei de culoare rosie pe care am amintit-o anterior se gaseste bineinteles si logo-ul GTI de culoare alba.

Bineinteles, si jantele sunt diferite in comparatie cu modelele standard, GTI beneficiind in plus si de un sistem de evacuare dublu. Jantele in mod standard au dimensiuni de 17 inci, insa se poate opta si pentru unele de 18 inci.

De asemenea, GTI mai beneficiaza in partea frontala si de o bara de protectie speciala cu spoiler integrat. Un alt avantaj pe care il prezinta Polo GTI inca din standard este reprezentat de prezenta blocurilor optice atat fata, cat si spate, cu tehnologie LED.

Design Interior

Si la nivelul habitaclului pot fi observate cateva caracteristici specifice versiunii de performanta GTI. In primul rand putem observa scaunele de tip sport cu o tapiterie cu cusaturi de culoare rosie, volanul multifunctional invelit in piele si maneta de schimbare a treptelor de viteza specifica modelelor GTI. De asemenea, iluminatul ambiental este o dotare standard in cazul versiunii de performanta GTI.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: VW

Newsletter