VW lanseaza la Shanghai noua versiune Phideon GTE PHEV

2017 VW Phideon GTE PHEV

Salonul Auto de la Shanghai si-a deschis portile pentru public la sfarsitul saptamanii trecute si pentru inca trei zile va incanta ochii tuturor pasionatilor auto prin modelele ce sunt prezentate aici de marii producatori auto ai lumii. Unul dintre standurile cu cel mai mare succes din Shanghai este cel al nemtilor de la Volkswagen, constructor care pare ca a trecut peste problemene iscate in ultimii ani de scandalul Dieselgate.

Cei de la Volkswagen au pregatit pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai o noua versiune a modelului Phideon, un sedan cu accente premium gandit special pentru piata asiatica. Asadar, daca in urma cu ceva timp am aflat de la reprezentantii producatorului german ca nu vom avea parte de un inlocuitor al lui Phaeton prea curand, se pare ca asiaticii sunt ceva mai norocosi cu acest nou model.

Cum am spus si mai devreme, vorbim despre o noua versiune a lui Phideon GTE, o versiune PHEV, care poate fi incarcata la priza. Noul model va fi echipat cu o unitate de motorizare cu o capacitate de 2.0 litri si cu patru cilindri, caruia i se va alatura un propulsor electric. Sistemul va fi intregit de prezenta unei baterii de tip Litiu-Ion. Asadar, avem in fata primul model hibrid al celor de la Volkswagen care va fi construit in China.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, cei de la Volkswagen nu vin cu noutati semnificative. Bineinteles, noul model dispune de mai multe logo-uri specifice PHEV si de o priza de alimentare cu energie electrica. De asemenea, cateva accesorii aerodinamice noi pot fi observate la aceasta noua versiune. Totodata, habitaclul interior se face remarcat prin materialele premium folosite si prin ecranul multimedia de dimensiuni generoase.

Din pacate pentru cei care sunt interesati de un astfel de model, cei de la Volkswagen nu au oferit detalii suplimentare in legatura cu autonomia sa electrica sau cu performantele tehnice de care va fi in stare. Totusi, se pare ca intreg sistemul cu care este echipat noul Phideon PHEV va face posibila parcurgerea unei distante de aproximativ 850 de kilometri. De asemenea, reprezentantii constructorului german au tinut sa precizeze ca noua versiune va beneficia de o eficienta a consumului de carburant foarte buna, aceasta inregistrand un nivel de doar 2,3 litri/100 km.

Noul model Phideon PHEV va oferi soferilor posibilitatea de a selecta intre mai multe moduri de rulare. Astfel, pe langa modul automat, viitorii soferi ai versiunii PHEV vor putea opta intre un mod de conservare a energiei, respectiv unul pur electric.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter