Noile modele VW Golf 7 Facelift au ajuns si in Romania! Afla ce pret au!

2017 VW Golf 7 Facelift

Lansate in urma cu mai bine de doua luni, modelele Volkswagen Golf 7 Facelift au ajuns in cele din urma si pe piata auto din Romania. Modelul cu cel mai mare succes inregistrat in anul precedent pe piata auto de pe Batranul Continent ne este propus acum de producatorul german cu o serie de imbunatiri. In randurile ce urmeaza va vom prezenta preturile la care noile modele vor putea fi cumparate in Romania.

Noile modele Volkswagen Golf 7 Facelift ne-au fost prezentate cu trei niveluri diferite de echipare: Trendline, Comfortline, respectiv Highline. Nivelul de echipare de baza, Trendline, insumeaza o intreaga serie de dotari oferite, printre cele mai interesante numarandu-se: frana de mana electronica, inchidere centralizata, oglinzi exterioare electrice si incalzite, servodirectie electromecanica, sistem Start-Stop, diferential electronic, volan reglabil sau jante din otel cu dimensiuni de 15 inci.

Pentru a achizitiona nivelul de echipare Comfortline veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar un plus de 1.400 euro, in timp ce pentru versiunea de top veti plati 2.000 euro in plus fata de pretul versiunii standard.

Cei care isi doresc o motorizare pe benzina vor avea de ales intre trei versiuni propuse de producatorul german. Cea mai accesibila dintre toate ne propune o unitate 1.0 TSI de 110 cai putere si are un pret de pornire de 15.844 euro. In cazul in care se doreste o cutie de viteze automata cu sapte trepte DSG, veti fi nevoit sa platiti 19.219 euro pentru nivelul de echipare Comfortline, singurul disponibil de altfel.

Versiunea medie in ceea ce priveste motorizarea pe benzina ne aduce o unitate 1.4 TSI capabila sa produca 125 de cai putere. Daca se opteaza pentru o cutie manuala cu sase trepte, clientii vor scoate din buzunare 18.453 euro (Comfortline); in timp ce pentru cutia automata de viteze vor avea un pret total de 20.930 euro (Highline).

Cea mai puternica motorizare pe benzina ne propune un agregat 1.4 TSI de 150 de cai putere. Acesta este oferit doar alaturi de o cutie automata de viteze si exclusiv pe varianta de echipare de top, beneficiind de un pret de 22.710 euro.

Daca va ganditi la o motorizare diesel, producatorul german ne propune doua variante: o unitate 1.6 TDI de 115 cai putere, respectiv un propulsor 2.0 TDI de 150 de cai putere. Cel mai accesibil model, echipat cu unitatea de 1.6 litri, va va scoate din buzunare incepand de la 18.500 euro (cutie de viteze manuala cu cinci rapoarte) si pana la 21.980 euro (cutie automata DSG cu sapte trepte).

Motorizarea diesel de 150 cai putere va porni de la un pret minim de 21.829 euro (cutie manuala cu sase trepte, echipare Comfortline) si va ajunge pana la un maxim de 23.959 euro (transmisie 4x4).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter