VW anunta pretul modelului Golf 7 Facelift echipat cu noul propulsor de 1.5 litri TSI

2017 VW Golf 7 Facelift

In urma cu aproximativ un an vorbeam prima data despre noua unitate de motorizare pe care ne-o propuneau cei de la Volkswagen, un propulsor pe benzina TSI, disponibil in versiuni de 130 si 150 de cai putere. Varianta mai puternica a acestuia, cea de 150 de cai putere, este disponibila acum si pentru cei care au in plan sa isi achizitioneze in perioada urmatoare un model Volkswagen Golf 7 Facelift. Aflam impreuna ce noutati ne aduce aceasta noua varianta de motorizare si la ce pret ajunge un Golf 7 echipat astfel.

Noul propulsor TSI de 1.5 litri pe care ni l-au prezentat cei de la Volkswagen la inceputul anului trecut prezinta marele avantaj de a beneficia de o eficienta mai buna in ceea ce priveste consumul de carburant. Propulsorul in cauza dispune de o tehnologie care permite dezactivarea unor cilindri in momentul in care automobilul nu are nevoie de intreaga putere de care poate beneficia. Astfel, vorbim despre o eficienta mai buna cu aproximativ 10 procente in comparatie cu o unitate de motorizare TSI de 1.4 litri care dezvolta 125 de cai putere.

Ei bine, noul Golf 7 Facelift poate fi comandat acum de pe piata auto din tara noastra si cu aceasta echipare sub capota. Asa cum va spuneam si mai devreme, noua echipare are avantajul unui consum mai bun de carburant, insa performantele tehnice sunt in mare parte aceleasi.

Ca sa va faceti o idee mai exacta despre ce vorbim, va spunem ca noile modele Golf 7 Facelift echipate cu aceasta noua unitate de motorizare TSI de 1.5 litri vor dispune de o putere de 150 de cai si de un cuplu maxim de 250 Nm. Cu o astfel de echipare tehnica, Golf 7 va inregistra o viteza maxima care poate ajunge pana la 216 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h va putea fi realizata in 8.3 secunde.

Unul dintre aspectele importante pe care le luam in calcul atunci cand ne gandim la achizitionarea unui nou automobil este cel al pretului. Un Volkswagen Golf 7 Facelift echipat cu noul propulsor TSI de 1.5 litri are un pret in Romania de 23.157 euro.

Daca facem o comparatie cu modelul echipat cu propulsorul de 1.4 litri, descoperim o diferenta in plus de 500 de euro. De asemenea, va mai spunem ca modelul de baza Golf 7, echipat cu un agregat 1.0 TSI de 110 cai, are un pret de pornire de 15.844 euro. Asadar, ramane la aprecierea voastra sa va dati seama daca diferenta de pret merita sau nu.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter