VW Arteon poate fi comandat si in Romania! Afla ce pret are!

Una dintre cele mai importante aparitii de la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost fara indoiala cea a noului Volkswagen Arteon, model care ia locul in portofoliul constructorului german modelului CC. Arteon vrea sa impresioneze prin aspectul sau exterior agresiv si sportiv, dar in acelasi timp vrea sa faca fata si cerintelor venite dinspre cei care isi doresc o simpla masina de familie. Conform reprezentantilor producatorului de la Wolfsburg, Arteon beneficiaza de o serie numeroasa de caracteristici practice si aduce cu sine o combinatie unica in acest segment.

La doua luni de la lansarea sa din capitala Tarii Cantoanelor, Volkswagen Arteon ajunge in cele din urma si pe piata auto din tara noastra. Si cum Volkswagen este unul dintre producatorii auto apreciati in tara noastra, astazi vrem sa va prezentam si preturile la care va putea fi achizitionat acest ultim model prezentat de germani. Nu de alta, dar Arteon va fi cu siguranta un model care se va bucura de un succes important in perioada urmatoare pe toate pietele pe care activeaza.

Cei care isi doresc o motorizare diesel, pot comanda noul Arteon in doua variante. Prima dintre ele este reprezentata de o unitate de motorizare TDI cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere si un cuplu maxim de 340 Nm. Aceasta varianta de motorizare poate fi alaturata unei versiuni de echipare Elegance pentru un pret de pornire de 36.240 de euro, cu toate taxele incluse. In cazul in care doriti versiunea de echipare R – Line, veti plati 36.951 de euro, cu toate taxele incluse.

Cea de-a doua varianta de motorizare diesel care poate fi aleasa este reprezentata de un propulsor TDI Bi-turbo cu o capacitate tot de 2.0 litri, dar care se dovedeste a fi capabil sa produca 240 de cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. Aceasta motorizare poate fi alaturata doar unui sistem de tractiune 4x4 si costa 43.014 euro cu o echipare Elegance, respectiv 43.631 euro cu o echipare R – Line. Ambele variante de motorizare beneficiaza de aportul unei transmisii asigurate cu ajutorul unei cutii de viteze automate DSG cu sapte rapoarte.

In cazul in care va doriti o varianta de motorizare pe benzina, veti putea alege doar un propulsor TSI cu o capacitate de 2.0 litri, capabil sa livreze 280 de cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Aceasta varianta de motorizare este alaturata exclusiv unui sistem de tractiune 4x4 si unei cutii automate cu sapte trepte si este oferita doar alaturi de o versiune de echipare R-Line pentru un pret de pornire de 44.614 euro.

Newsletter

Whatsapp