Acesta este nou-noutul Volvo V90 Cross Country

2017 Volvo V90 Cross Country

Compania suedeza Volvo a prezentat in mod oficial noua lor masina - Volvo V90 Cross Country. Autovehiculul a fost asteptat cu mult interes, iar acum asteptarea a luat sfarsit, gama de masini premium fiind astfel completata.

Acum ceva timp, suedezii au lansat in mediul online o imagine teaser, care infatisa noutatea cu care ne imbie, dar din pacate aceasta era acoperita insa de o panza, lasand la voia imaginatiei noastre detaliile masinii. Totusi, prin panza folosita drept prelata, se putea intelege ca noua lor masina detine, in mare, aceleasi masuri cu ale modelului V90 normal.

Ei bine, iata ca acum avem detaliile oficiale. Sa le vedem impreuna… Asadar, noul V90 Cross Country imprumuta din eleganta fratelui V90 dar isi pastreaza caracterul de masina all-road al modelului Cross Country pe care l-am descoperit in urma cu aproape 20 de ani la Volvo.

V90 Cross Country este o masina sigura, asa cum sunt aproape toate masinile brandului, si ofera clientilor sai un confort sporit dar si performante demne de luat in seama.

Chiar Hakan Samuelsson, Presedinte si CEO la Volvo Cars Group, a declarat ca masina ofera toate caracteristicile cunoscute deja intr-o forma noua, mai puternica si mai aventuroasa. Designul noului V90 Cross Country este unul sobru, cu linii curate, tipic scandinave.

Masina beneficiaza acum de o garda la sol marita, pentru a face fata oricarui tip de carosabil. Conform declaratiilor facute de reprezentantii companiei, V90 Cross Country a fost testata in Suedia, unde stim cu totii ca exista cele mai aspre ierni si unde mai cunoastem ca exista extrem de multe suprafete acoperite de paduri si lacuri.

Prin urmare acest loc a fost perfect pentru a testa durabilitatea extrema si functionalitatea all-weather a masinilor Volvo. Volvo V90 Cross Country va beneficia de un sistem de tractiune integrala si un sasiu optimizat pentru a oferi confortul necesar dar si un control bun pe orice tip de vreme si drum.

In plus, masina va mai fi dotata cu elemente de protectie din plastic dur dar si de faruri cu tehnologie LED cu celebra, deja, semnatura Thor a brandului.

La interior totul arata somptuos, masina oferind un nivel de lux mare, intalnit mai rar la masinile din segmentul sau. Vorbim aici de echiparea de conectivitate la internet si entertainement lansate cu noile S90 si V90, dar si de sistemul de sunet high-end marca Bowers&Wilkins.

Conform informatiilor aparute in presa, Volvo va incepe productia V90 Cross Country in toamna aceasta, daca nu cumva au inceput-o deja, si, cel mai probabil, va intra in vanzare la putin timp dupa aceasta, ca model al anului 2017.

Preturile inca nu sunt cunoscute si, din pacate, masina nu va aparea nici la Salonul Auto de la Paris, pentru ca Volvo a decis ca anul acesta sa sara Parisul din planurile lor. Pacat!

Newsletter

Whatsapp