Toyota ne prezinta noile modele 860 Special Edition

2017 Toyota 86 860 Special Edition

Toyota ne prezinta la inceputul acestei primaveri o noua editie speciala a celebrelor modele Toyota 86. Noile modele vor fi construite sub numele de 860 Special Edition si vor fi intr-un numar limitat de doar 860 de modele.

Cum stim deja ca cei de la Toyota nu au fost niciodata prea interesati de marirea puterii dezvoltate de motor, oare ce ne aduc nou aceste modele ale editiei speciale? Haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit cei de la Toyota!

Primele exemplare 860 Special Edition vor putea fi vazute in showroom-uri incepand din luna aprilie, cel mai accesibil dintre ele avand un pret de pornire de 29.155 de dolari.

Design Exterior

In primul rand putem vorbi despre modificarile ce tin de aspectul exterior de care vor beneficia aceste modele. Pentru inceput spunem ca japonezii ne-au pregatit o noua nuanta de culoare in care poate fi vopsita caroseria noilor modele – Supernova Orange. Totusi, clientii pot opta si pentru o alta culoare daca aceasta se dovedeste a nu fi pe placul lor, si anume Halo White.

Printre noutatile pe care ni le-au pregatit cei de la Toyota in ceea ce priveste aspectul exterior al noilor modele 860 Special Edition se numara o serie de noi accesorii.

Astfel, putem vorbi despre o podea aerodinamica, despre o noua aripa spate sau despre noile lumini de ceata cu LED. De asemenea, noile modele vor primi si un nou set de jante cu dimensiuni de 17 inci.

Design Interior

Bineinteles, modificarile de ordin estetic continua si la nivelul habitaclului interior. Este cunoscuta grija pe care o au cei de la Toyota pentru a face ca modelele sale sa ofere o experienta cat mai autentica atat soferului, cat si pasagerilor.

Printre cele mai importante noutati pe care ni le-au pregatit asiaticii se numara un ecran cu dimensiuni de 4.2 inci, prin intermediul caruia soferul poate vedea in timp real o serie de indicatori importanti precum temperatura uleiului si al lichidului de racire, consumul de carburant sau fortele G.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter