Suzuki Vitara Copper Edition este acum disponibila si in Romania

Suzuki Vitara Copper Edition este acum disponibila si in Romania

Suzuki Vitara se bucura de un succes remarcabil pe piata auto din Romania, fiind de asemenea si cel mai bine vandut model din gama producatorului. Ei bine, vom putea comanda incepand de acum Vitara si in noua editie speciala Copper Edition. Noua configuratie poate fi aplicata incepand de la nivelul de echipare Spirit, aducand cu sine numeroase functii si dotari suplimentare. Dar haideti sa vedem mai bine despre ce este vorba si cat ne vor costa aceste modele!

In primul rand, incepem cu noutatile pe care le putem observa cu usurinta la exterior. Astfel, noile Suzuki Vitara Copper Edition pot fi comandate in cinci combinatii de culori: trei „single tone”, respectiv doua „two tone”. Una dintre culori, Sphere Blue Metallic, ne este propusa pentru prima data de cei de la Suzuki. Totodata, trebuie sa va mai spunem ca se poate personaliza atat culoarea oglinzilor exterioare, cat si cea a plafonului.

Tot legat de partea exterioara a modelelor editiei speciale Vitara Copper Edition, putem remarca grila frontala sport, element prin care se aduce un plus de agresivitate. Nu vorbim despre o grila noua, ci de cea pe care o putem regasi in prezent si pe modelele Vitara S. De asemenea, mai trebuie sa amintim si faptul ca aceste modele vor fi echipate cu jante din aliaj cu dimensiuni de 17 inci, acestea regasindu-se tot in nuanta Copper.

La nivelul habitaclului interior, accentele Copper aduc cu sine un plus de rafinament si de stil. Insertiile speciale sunt numeroase, putand fi regasite pe portierele interioare, pe panoul de bord sau chiar si pe gurile de ventilatie. Tapiteria este una mixta, realizata din piele ecologica si piele intoarsa, beneficiind de asemenea de insertii Copper. De asemenea, aerul conditionat cu reglare automata si scaunele fata incalzite reprezinta si ele niste plusuri pe care aceasta editie speciala le aduce.

Suzuki Vitara Copper Edition aduce un plus important si in ceea ce priveste sistemele de siguranta activa prevazute, un capitol care trebuie luat in serios de oricine doreste sa isi achizitioneze o masina noua. Printre noile tehnologii cu care au fost echipate modelele Copper Edition amintim de Radar Brake Support sau de Cruise Control Adaptiv. De asemenea, acum sunt disponibile atat sistemul de asistenta la coborarea in panta (exclusiv pe versiunea AllGrip), cat si sistemul de asistenta la plecarea din rampa. Totodata, modelele Copper Edition beneficiaza de un numar de sapte airbag-uri.

In caz ca ceea ce v-am prezentat pana acum v-a placut, va spunem ca un Suzuki Vitara Copper Edition 2WD are un pret de 17.900 de euro, in timp ce versiunea AllGrip are un pret de 19.550 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI