2017 Skoda Octavia RS Facelift ofera un look nou si mai multa putere

2017 Skoda Octavia RS Facelift

Modelul facelift Octavia RS a fost dezvaluit cu putin inainte de sfarsitul anului trecut si a atras o multime de fani. In primul rand datorita aspectului, care a fost modificat vizibil, dar si datorita performantelor, deloc de neglijat. La o prima privire, aranjamentul controversat al noilor faruri ale modelului Skoda Octavia este mai putin evident la RS. Ca model sport, versiunea RS are acum o grila complet neagra, care se imbina in unitatile secundare ale farurilor.

Modelele RS se disting fata de modelele obisnuite Skoda Octavia prin partea frontala mai agresiva, un reflector rosu si un difuzor negru in spate, dar si stopuri cu tehnologie full LED. Atat versiunea sedan, cat si cea Wagon RS ruleaza cu un set de jante standard de 17 inci din aliaj si cu etriere de frana de culoare rosie. Noul model are o suspensie sport, ceea ce inseamna ca masina este cu 15 mm mai joasa fata de sol decat modelele obisnuite Octavia.

In interior, modelul facelift dispune de pedale confectionate din aluminiu. Cei ce vor pasi inauntrul cabinei vor observa si o multime de embleme RS, dar si un iluminat ambiental si multe elemente din piele.

Sunt disponibile, de asemenea, si scaunele sport cu suport lateral mai bun si tetiere integrate, care pot fi capitonate dupa bunul plac al posesorilor, fie cu piele, fie cu o combinatie de piele cu material textil sau piele de caprioara. Cei care vor opta pentru noul model al cehilor vor avea printre optiuni jante de 18 sau 19 inci, un ecran tactil de 9,2 inci, dar si un hotspot Wi-Fi cu conectivitate 4G LTE.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter