Preturi atractive pentru noul Skoda Kodiaq in Romania

Preturi atractive pentru noul Skoda Kodiaq in Romania

Lansat in toamna anului trecut si bagat in productie din luna octombrie, noul Skoda Kodiaq ajunge in cele din urma si pe piata auto din tara noastra. Noul model reprezinta cel mai mare SUV din gama si promite a fi un succes considerabil pentru producatorul ceh, multi dintre specialisti spunand deja ca probabil va deveni la fel de cunoscut precum modelul Octavia. Pe langa performantele pe care cel mai probabil le cunoasteti deja, noul Skoda Kodiaq va va surprinde si prin preturile atractive cu care poate fi achizitionat.

In primul rand va spunem ca noul Skoda Kodiaq poate fi cumparat in tara noastra in trei niveluri diferite de echipare: Active, Ambition, respectiv Style. Echiparea de baza, Active, include numeroase dotari printre care putem enumera: blocuri optice spate cu LED, geamuri electrice, inchidere centralizata, luneta incalzita, oglinzi electrice si incalzite, ecran multimedia touchscreen de 6.5 inci cu radio MP3-player. Printre sistemele de siguranta activa amintim de sistemul electronic de stabilitate sau de franarea electronica in parcare.

In cazul in care optati pentru o motorizare pe benzina, veti avea de ales intre trei unitati de motorizare. Cea mai accesibila dintre ele este reprezentata de un propulsor de 1.4 litri, capabil sa dezvolte 125 de cai putere, oferit alaturi de o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Pretul pentru acest model porneste de la 20.805 euro (echipare de baza) si ajunge pana la 23.284 euro (echipare intermediara).

Benzinara de mijloc este reprezentata de aceeasi unitate de motorizare, dar care este capabila sa dezvolte 150 CP. Preturile pornesc de la 23.482 euro si ajung pana la 29.828 euro (echipare de top) pentru un model care este echipat cu tractiune integrala si cu o cutie de viteze DSG.

Varianta de top in cazul in care sunteti decis pentru o motorizare pe benzina este reprezentata de un agregat de 2.0 litri, capabil sa ofere 180 de cai putere. Aceasta varianta este oferita doar in echipare de top si are un pret de 31.018 euro.

In cazul in care va doriti o motorizare de tip diesel, aveti la dispozitie doar doua optiuni din care puteti alege. Prima dintre ele este o unitate de 2.0 litri de 150 de cai putere care are un pret de pornire de 25.410 euro si poate ajunge pana la 31.757 euro in varianta de echipare de top.

Varful de gama in varianta diesel este reprezentat de un propulsor 2.0 capabil sa dezvolte 190 de cai putere, oferit alaturi de un sistem de tractiune integrala si o cutie de viteze DSG. Pretul de pornire este de 31.162 euro (echipare intermediara) si poate ajunge pana la 33.245 euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI