Descopera preturile noului Renault Megane Sedan in Romania

2017 Renault Megane Sedan

Renault Megane Sedan este o masina asteptata de multi romani, iar anuntul facut de francezi ca autovehiculul va ajunge la noi spre sfarsitul anului, a bucurat pe toata lumea. Noul Megane Sedan a fost prezentat oficial in luna iulie a acestui an, si a fost primit cu entuziasm de impatimitii brandului, mai ales ca el a venit la putin timp dupa lansarea modelului Megane Estate, fiind parte dintr-un proiect de reinoire a gamei, conform spuselor reprezentantilor companiei.

Segmentul sedanurilor compacte primeste, asadar, un nou model, si pentru ca este unul ce starneste atentia, ne-am gandit ca e timpul sa va spunem mai multe despre el. Nu de alta, dar trebuie sa aflam cu totii si la ce preturi se vinde la noi in tara.

Asadar, noul Renault Megane Sedan este oferit in trei variante de echipare: Life, Zen si Intens. Cea mai accesibila versiune este cea de baza, Life, pentru care clientii trebuie sa scoata din buzunar 14.800 euro cu TVA inclus, pentru modelul cu motor de 1,6 litri cu alimentare pe benzina.

Daca sunteti adeptii motoarelor diesel, Renault Magane Sedan detine in echiparea Life si un motor de 1,5 dCi cu 90 de cai putere si transmisie manuala cu sase trepte de viteza, care are un pret de 16.150 euro.

Aceasta echipare de baza, vine cu jante de otel de 16 inci, lumini de zi LED si geamuri electrice, precum si oglinzi cu reglare electrica si semnalizator incorporat. In materia de siguranta, versiunea Life ofera proprietarilor airbaguri frontale, laterale si cortina, ESP si asistenta la pornirea din rampa, dar si centuri de siguranta reglabile pe inaltime si sistem ISOFIX pentru scaunul pasagerului si bancheta din spate.

Cea de-a doua versiune de echipare, Zen, porneste de la 15.800 euro, pentru motorul SCe cu 115 cai putere si cutie manuala cu cinci trepte de viteza. In aceasta versiune de echipare, Renault Megane Sedan mai dispune de inca patru motorizari: Energy TCe cu 1199 cilindri si 130 CP la pretul de 16.950 euro si doua variante diesel Energy dCi cu 1461 cilindri si 90 de CP la 17.150 euro si Energy dCi cu 1461 cilindri si 110 CP la pretul de 17.700 euro.

Pe langa acestea, francezii ofera clientilor sai si modelul cu cutie de viteze automata cu sase trepte de viteza la pretul de 18.900 euro. Pentru sumele de mai sus, clientii vor primi echiparea de baza plus proiectoare de ceata, lumini de zi cu efect 3D si climatizare automata, dar si senzori de ploaie si de lumina.

Renault Megane Sedan Zen vine cu volan de piele, reglaj lombar pentru sofer si cotiera in fata, dar si o priza de 12V in spate.

Echiparea de top, Intens, vine cu trei variante de motorizare pe motorina. Prima este cea de 110 CP Energy dCi de 1,4 litri care are un pret de 19.500 euro, iar cea de-a doua este cea de 130 CP oferita de motorul Energy dCi de 1,4 litri la 20.400 euro.

Aceasta echipare este oferita celor ce isi doresc si cu o cutie de viteze automata si motor de 1,4 litri cu 110 CPla pretul de 20.700 euro. Asa cum probabil va asteptati Renault Megane Sedan Intens porneste de la echiparea Zen, la care se mai adauga jante de aliaj de 16 inci, geamuri laterale si luneta de culoare inchisa, oglinzi rabatabile electric si oglinda centrala cu efect anti-oribire.

In plus, in dotarile de la bord clientii vor descoperi si un sistem multimedia R-Link 2 cu ecran de 7 inci, card de acces si demeraj, precum si senzori de parcare spate, dar si sistemul Multi Sense.

Newsletter

Whatsapp