Renault Clio IV Facelift vine un nou motor, noi culori ale caroseriei si echipare Initiale Paris

2017 Renault Clio 4 Facelift

La 26 de ani de la lansarea modelului original Renault Clio, un model care a vandut 13 milioane de unitati in intreaga lume, noul model este gata sa iasa pe piata. Noul model Clio, model al anului 2017, primeste un facelift seducator cu care cei de la Renault spera sa atraga si mai multi clienti si pe care noi l-am surprins acum o saptamana, camuflat.

Imaginea noului Clio este modificata in primul rand datorita luminilor LED Pure Vision, dar si datorita noilor detalii de stil si finisajelor deosebite. Luminile de zi in forma de C la anumite versiuni, se imbina perfect cu noua grila redesenata, care are o parte de jos mai lata pentru un aspect modern si care detine o noua sigla cu logo-ul Renault.

In spate, noua masina a francezilor a primit un spoiler remodelat iar in privinta caroseriei, aceasta a primit noi culori precum Intense Red, Pearlescent White, Titanium Gery sau Iron Blue.

Noul Renault Clio beneficiaza de noi materiale folosite in finisaje, specialistii companiei acordand o atentie deosebita pentru calitatea vizuala si tactila a acestora. Toate tapiteriile sunt noi iar elementele cromate au o finisare mata si apar elemente de plastic, dar de aceasta data au o granulatie diferita, mai eleganta. Prin urmare, si interiorul noului Clio se asorteaza perfect cu designul total seducator.

Sub capota motorul puternic si eficient de 1,5 litri dCi diesel este cea mai importanta schimbare. Acest motor este unit cu o cutie de viteze manuala cu sase viteze. Noua masina a francezilor ofera o experienta auto deosebita, fiind acum mai agila si mai versatila.

Pentru a oferi clientilor o gama mai larga de optiuni, noul Clio vine cu trei sisteme multimedia diferite, numite Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution si noul sistem inteligent R&Go, care este disponibil pentru toate nivelurile de echipare.

In ceea ce priveste dotarile, in plus fata de senzorul de parcare spate, Clio ofera acum si ajutor la parcarea cu fata, prin noul senzor, plus o camera pentru marsarier. Pentru versiunile de top exista posibilitatea achizitionarii sistemului Easy Park Assist, care permite soferului sa delege finalizarea manevrelor de parcare.

Lansarea noului model Renault Clio vine cu o noutate, pachetul Initiale Paris fiind disponbil acum. Acest nivel de echipare include finisaje gri metalic, volan imbracat in piele Nappa si sistem audio marca Bose.

In plus, pachetul mai detine si lumini LED de zi Pure Vision si sistemul de asistenta la parcare. Aceasta echipare este disponibila pentru motoarele de 90 si 120 de cai putere pe benzina si pentru cele doua motoare diesel, de 90 si 110 cai putere.

Newsletter

Whatsapp