Alerta de pret: Pagani Huayra Roadster la oferta!

Pagani Huayra Roadster

Va doriti de mult un model Pagani Huayra Roadster? Ei bine, aceasta masina poate fi a voastra pentru aproximativ 3,65 milioane de dolari. E vorba despre un exemplar din 2017, care se apropie foarte mult de o versiune decapotabila de baza.

Puteti argumenta ca masina nu are cu nimic de-a face cu o versiune de baza Huayra Roadster si ati avea dreptate. Pana la urma, vorbim de un monstru propulsat de un motor bi-turbo V12 AMG care produce nu mai putin de 754 de cai putere si un cuplu-forta care depaseste 1.000 de Newtoni-metru.

Cu toate acestea, de vreme ce productia modelului Huayra Coupe a fost sistata si compania se ocupa, mai nou, de Huayra BC Roadster si de editia limitata Huayra Dragon, versiunea standard a Roadster-ului este cea mai ieftina in acest moment.

Multi dintre cei care cauta un astfel de vehicul il comanda direct din fabrica, asa ca-l pot avea cu specificatiile personale. Chiar si in aceste conditii, veti avea nevoie de mai mult de doi ani pentru a intra in posesia unui Pagani nou, asa ca un exemplar la mana a doua este o optiune de luat in calcul.

Acest model Huayra Roadster este vandut, chiar acum, in Statele Unite, de CNC Motors. Masina are doar 128 de km la bord si este finisata in fibra de carbon lucioasa, cu cateva accente de o nuanta rosu aprins.

In cabina, ne intalnim tot cu aceeasi culoare, rosie, dar nu lipsesc, pentru constrast, cateva elemente expuse din fibra de carbon si componente din aluminiu.

Daca sunteti in stare sa platiti 3,65 de milioane de dolari pentru o masina, faceti parte din acel 1 procent din populatie care-si permite cele mai bune lucruri in viata. Daca faceti parte din aceasta categorie sau stiti pe cineva care face parte, n-ar strica sa verificati aceasta oferta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter