2017 Opel Insignia Grand Sport are un pret de pornire de 20.400 euro in Romania

2017 Opel Insignia Grand Sport are un pret de pornire de 20.400 euro in Romania

Dupa aproximativ trei luni si jumatate de la momentul in care am vazut primele fotografii oficiale cu noul Opel Insignia Grand Sport, aflam astazi ca modelul german tocmai ce a intrat in linia de productie. Noile modele fac parte din cea de-a doua generatie Insignia, nume de mare succes pentru producatorul german. Modelele celei de-a doua generatii vor fi construite la uzina Opel din Russelsheim. Inginerii de acolo s-au putut bucura in debutul acestei saptamani de primul model al noii generatii care a fost pus pe picioare in intregime.

Si asta nu este singura veste buna pe care o primim in aceasta perioada de la cei de la Opel, reprezentantii producatorului german stabilind deja si preturile la care noul model va putea fi achizitionat. Aflam astfel ca, cei care isi vor dori sa isi achizitioneze noul model al celei de-a doua generatii din tara noastra, vor avea de platit un pret minim de 20.400 de euro.

Asa cum va spuneam si putin mai devreme, inceputul acestei saptamani va fi unul care nu va fi uitat prea curand de cei care lucreaza la uzina Opel din Russelsheim. Seful constructorului german a participat si el la punerea pe picioare a primului model din noua generatie Insignia, fiind incantat de rezultatul pe care l-a putut vedea. Primul model a beneficiat de o caroserie vopsita intr-o nuanta de alb abalone, in timp ce sub capota a fost echipat cu o unitate de motorizare diesel de 2.0 litri, gata sa produca nu mai putin de 170 de cai putere.

Ca sa ne readucem aminte mai bine, va spunem ca modelele noii generatii Insignia beneficiaza de un ampatament mai mare cu 92 mm in comparatie cu modelele precedente, in timp ce masa totala a scazut cu pana la 175 de kilograme. De asemenea, noile modele promit o intreaga serie de dotari premium, care pana acum le gaseam doar la modelele de acest tip.

Noile modele Insignia sunt echipate acum cu faruri cu matrice de LED-uri sau cu scaune fata cu functie de masaj. De asemenea, tehnologiile pilotului automat adaptiv (ACC) sau al afisajului pe parbriz (HUD) sunt acum disponibile. Modelele celei de-a doua generatii beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplulului si a unei cutii automate cu opt trepte.

Noile modele vor ajunge in showroom-urile din tarile europene in aceasta vara. In Romania, cei care isi doresc un asemenea model, vor avea de platit un pret minim de 20.400 euro. Din pacate, pana la acest moment nu stim detalii despre ce fel de motorizare implica acest pret.

VIDEOCLIPUL ZILEI