Iata ce noutati aduce noul Mercedes-Benz Clasa S Facelift (W222)

2017 Mercedes-Benz Clasa S Facelift W222

Dupa mai multe teasere prezentate in ultima perioada, Salonul Auto de la Shanghai ne-a adus in cele din urma noul Mercedes-Benz Clasa S Facelift (W222).

Asadar, dupa o lunga perioada in care cu totii am stat cu sufletul la gura asteptand noutatile pe care ni le-au pregatit germanii pentru nava lor amiral, avem in sfarsit in fata ochilor noul model. Haideti sa descoperim impreuna cu ce modificari ne-a fost prezentat acest facelift!

Specialistii de la Mercedes au lucrat intens si in ceea ce priveste imbunatatirea sistemelor de siguranta activa oferite. Astfel, sisteme precum Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist sau Active Lane Change Assist sunt pregatite acum sa faca fata unor provocari si mai mari si sa ne asigure siguranta sporita.

De asemeena, noua functie Active Emergency Stop Assist va frana automobilul automat in cazul in care detecteaza urgente medicale care il afecteaza pe sofer.

Design Exterior

Asa cum probabil multi dintre noi ne asteptam deja, Clasa S facelift nu vine cu foarte multe schimbari in ceea ce priveste infatisarea sa exterioara. Primele elemente pe care le putem observa schimbate sunt blocurile optice, respectiv spoilere fata si spate.

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca de acum inainte si modelele echipate cu motorizari V6 sau V8 vor beneficia de aceeasi grila frontala de dimensiuni generoase pe care o cunoastem de la versiunile echipate cu motorizare V12.

Design Interior

Una dintre cele mai importante noutati ale facelift-ului Mercedes-Benz Clasa S o regasim la nivelul habitaclului interior, acolo unde descoperim un volan cu un design mult mai sportiv, care dispune si de doua suprafete tactile prin intermediul carora se poate accesa sistemul multimedia. Tot la nivelul bordului central regasim si cele doua ecrane multimedia unite cu dimensiuni de 12.3 inci.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter