Mercedes-Benz prezinta noul Concept A Sedan

Mercedes-Benz Concept A-Class Sedan

Planurile celor de la Mercedes-Benz de extindere a gamei actuale continua, iar astazi ne-a fost prezentat noul Concept A-Class Sedan. Chiar daca aveau deja in gama actualul CLA, model cu multe elemente asemanatoare celor prezentate pentru acest concept, reprezentantii constructorului german au decis ca este rost in continuare de noi modele care sa completeze gama compacta. Cel mai probabil, viitorul model va rivaliza in mod direct cu modele precum Audi A3 sau Volvo S40.

Reprezentantii Mercedes-Benz vorbesc despre Concept A Sedan ca fiind modelul care redefineste filosofia de design „Puritate senzuala”, acesta beneficiind de o infatisare extrem de aerodinamica si care pare gata sa cucereasca multe inimi. Cei de la Mercedes vorbesc numai in termeni laudativi despre aceasta noua infatisare pe care ne-o propun, facand referiri la o abordare senzuala si la proportii perfecte.

Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca noul model va aduce cu sine o noua era a designului. Toate aceste cuvinte le-am auzit la momentul prezentarii Concept A Sedan din gura lui Gorden Wagener, director de design in cadrul constructorului german.

Chiar daca suntem la curent cu toate aceste superlative emise de Gorden Wagener, nu putem sa nu remarcam ca acest Concept A Sedan se aseamana destul de mult cu actualul CLA. Ramane de vazut cum vor reusi cei de la Mercedes-Benz sa gestioneze aceasta situatie si ce solutie va adopta in cele din urma. Mai in gluma, mai in serios, poate ca actualul CLA va fi transformat intr-un coupe cu doua usi, de ce nu?!

Uitandu-ne mai atenti asupra infatisarii Concept A Sedan, nu putem sa nu remarcam liniile sale extrem de fluide si, de ce nu, chiar agresive de care beneficiaza. In comparatie cu ceea ce cunoastem in momentul de fata, observam si o usoara schimbare in ceea ce priveste grila frontala, respectiv blocurile optice care acum sunt triunghiulare.

Cu o lungime totala de 4.570 de mm, Concept A Sedan promite sa aduca cu sine si un habitaclu interior care sa multumeasca pasagerii prin oferirea unui spatiu destul de generos si confortabil. Totodata, mai trebuie sa spunem ca noul Concept A Sedan ne-a fost prezentat ca fiind echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci.

Pana in momentul de fata nu avem informatii clare cu privire la data de lansare a modelului de serie, insa cei de la Mercedes ne-au dat asigurari ca acesta va ajunge in linia de productie cat de curand.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter