Land Rover anunta preturile noului Discovery in Romania

2017 Land Rover Discovery

Primavara aduce pe piata auto din tara noastra modelele celei de-a cincea generatii Land Rover Discovery, un SUV care vrea sa dovedeasca ca este cel mai bun din segmentul din care face parte. Noile modele au fost prezentate in toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Paris si s-au prezentat intr-o forma care a furat imediat ochii celor prezenti. Cel mai accesibil model va putea fi achizitionat in Romania incepand cu 49.200 euro, cu toate taxele incluse.

Modelele noii generatii Land Rover Discovery au fost regandite de la zero, prezentandu-se in fata publicului cu o serie de surprize interesante. In primul rand, noile modele sunt mult mai usoare si ofera un spatiu mult mai generos la interior. Noile Discovery sunt construite pe baza unei caroserii monococe realizata din aluminiu in procent de 85%, ceea ce le face sa fie cu 480 de kilograme mai usoare fata de modelele actuale.

Asa cum va spuneam, noile modele Land Rover Discovery ofera si un spatiu generos pasagerilor, si, foarte important, un loc de depozitare la fel de bine pus la punct. Astfel, vorbim despre un volum de depozitare al bagajelor de 1231 de litri in cazul in care in masina se afla cinci pasageri. In cazul rabatarii celor doua randuri de scaune din spate, volumul portbagajului poate ajunge pana la 2500 de litri.

Noua generatie Land Rover Discovery ne este oferita in cinci versiuni de echipare: S, SE, HSE, HSE Luxury, respectiv First Edition. Va spunem in randurile care urmeaza care sunt preturile la care puteti achizitiona noile modele in tara noastra.

In cazul in care va doriti o motorizare pe benzina, lucrurile stau destul de simplu, fiindca veti avea la dispozitie o singura unitate pe care o puteti alege, si anume un propulsor Si6, cu o capacitate de 3.0 litri, alaturat unei cutii automate. Cea mai accesibila varianta de echipare este SE si va va scoate din buzunare 57.000 euro, in timp ce cea mai scumpa varianta este HSE Luxury de 72.600 euro. Varianta intermediara are un pret de 65.400 euro.

Daca va indreptati ochii catre o motorizare diesel, veti putea opta intre trei unitati. Prima dintre ele este reprezentata de un agregat Td4 Ingenium de 2.0 litri care are un pret de pornire in echipare S de 49.200 euro si poate ajunge in echipare HSE Luxury pana la 66.000 euro. Al doilea agregat de 2.0 litri este un Sd4 Ingenium care porneste de la 52.200 euro si ajunge pana la 70.200 euro.

Cea mai puternica varianta de motorizare diesel ne propune un propulsor Td6 de 3.0 litri, care porneste de la 57.000 euro in echipare SE si poate ajunge pana la 72.600 euro in echipare HSE Luxury. Aceasta este si singura unitate oferita pentru varianta de echipare First Edition, varianta care va va scoate din buzunare nu mai putin de 82.200 euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter