Noul Honda Civic poate fi comandat si in Romania pentru un pret minim de 18.500 euro

2017 Honda Civic

Prezentate publicului larg in toamna anului trecut in cadrul Salonului Auto de la Paris, modelele noii generatii Honda Civic pot fi comandate incepand de saptamana trecuta si pe piata auto din tara noastra. Ajuns in prezent la cea de-a zecea generatie, modelul Civic este cel mai longeviv si, probabil, si cel mai cunoscut model al producatorului auto nipon. De asemenea, popularitatea lui Civic pe piata din Romania s-a dovedit a fi in crestere in ultimii ani. Haideti sa descoperim impreuna mai multe detalii despre aceasta noua generatie si preturile la care vor putea fi achizitionate noile modele.

Asiaticii au investit masiv in aceasta noua generatie, fiind pentru prima data cand modelul Civic va fi construit pe aceeasi platforma la nivel global. Dupa cum probabil stiti deja cei mai multi dintre voi, Civic este produs sub forma a doua variante de caroserie: hatchback, respectiv sedan. Noua generatie castiga putin in dimensiuni si ne este prezentata, bineinteles, cu o serie de imbunatatiri.

Din punct de vedere al motorizarii, modelele noii generatii Honda Civic sunt echipate exclusiv cu doua unitati pe benzina. Prima unitate are trei cilindri si o capacitate de 1.0 litru, fiind capabila sa dezvolte 129 de cai putere si un cuplu maxim de 200 Nm. In cazul in care se opteaza pentru o transmisie CVT, atunci cuplul maxim va fi de 180 Nm.

Cealalta varianta de echipare este reprezentata de o unitate de 1.5 litri care este capabila sa dezvolte 182 de cai putere si un cuplu maxim de 240 Nm. La fel ca si in cazul primei variante, dotarea cu o transmisie CVT face cuplul sa scada pana la 220 Nm.

Cel mai accesibil Honda Civic in varianta hatchback este cel dotat cu propulsorul mai accesibil si cu un nivel de echipare Comfort Navi, beneficiind de un pret de pornire de 18.500 euro. In functie de bugetul si preferintele fiecaruia, modelele noii generatii pot fi echipate sub forma a altor patru niveluri de echipare suplimentare: Elegance Navi – 20.000 euro (varianta de motorizare de 129 CP); Sport – 22.000 euro; Sport Plus – 24.000 euro si Prestige – 25.000 euro. Ultimele trei niveluri de echipare pot fi alese doar in cazul motorizarii de 1.5 litri. Transmisia CVT poate fi adaugata pentru un plus de 1.500 de euro, exceptie facand nivelul de echipare de baza.

Varianta de caroserie sedan poate fi configurata doar alaturi de motorizarea mai puternica, cea de 1.5 litri, si doar pentru trei niveluri de echipare: Comfort Navi – 20.800 euro; Elegance Navi – 22.800 euro si Executive – 26.000 euro. Transmisia CVT este de asemenea disponibila pentru un pret suplimentar de 1.500 euro, exceptie facand nivelul de echipare de baza.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter