2018 Ford Mustang Convertible Facelift dezvaluit

2018 Ford Mustang Convertible Facelift

Dupa ce zilele trecute v-am prezentat imbunatatirile care ne-au fost prezentate pentru noul 2018 Ford Mustang, astazi a venit randul si modelului decapotabil sa primeasca un upgrade. Astfel, prin doua imagini dezvaluite in premiera, producatorul american ne lasa sa vedem unele dintre imbunatatirile pe care specialistii lor ni le-au pregatit. Asadar, sa descoperim impreuna ce ne-au pregatit americanii in randurile care urmeaza!

Sa incepem cu aspectul exterior al noilor modele Ford Mustang Convertible Facelift. Chiar daca producatorul american vorbeste despre o serie de modificari aduse partii frontale si din spate, pozele pe care acestia le-au dezvaluit nu ne permit sa vedem mare lucru in acest moment. Totodata, si kitul exterior aerodinamic se pare ca a primit imbunatatiri. De asemenea, reprezentantii Ford au anuntat si lansarea a trei noi culori pentru care se pot opta in ceea ce priveste vopsirea caroseriei, respectiv a 12 modele noi de jante.

Tot la fel de secretosi sunt cei de la Ford si atunci cand vine vorba despre imbunatatirile aduse la nivelul habitaclului interior. Chiar daca nu avem nici o imagine in acest sens, reprezentantii constructorului de peste Ocean ne-au vorbit despre un instrumentar de bord complet digital cu dimensiuni generoase de 12 inci. De asemenea, noile modele vor beneficia si de aportul a mai multe sisteme si tehnologii de siguranta activa.

La nivel de motorizare tehnica, modelele Ford Mustang Convertible Facelift vor fi disponibile in continuare alaturi de cele doua unitati pe care le stim si in momentul de fata. Astfel, vorbim despre un propulsor EcoBoost cu 4 cilindri si o capacitate de 2.3 litri, capabil sa dezvolte 317 cai putere; respectiv o unitate V8 cu o capacitate de 5.0 litri si gata sa livreze nu mai putin de 422 de cai putere. Asadar, nu avem in fata o crestere a puterii celor doua unitati de motorizare, insa specialistii producatorului american ne dau asigurari ca au adus imbunatiri tehnice celor doua.

Imbunatatirile de care beneficiaza cele doua unutati de motorizare nu sunt singurele prezentate de cei de la Ford, acestia vorbindu-ne si despre upgrade-ul adus suspensiei MagneRide, care aduce cu sine o mai buna manevrabilitate. De asemenea, ca si in cazul noilor modele Mustang, si varianta decapotabila va putea fi echipata acum cu o cutie de viteze automata cu zece rapoarte.

Noile modele Ford Mustang Convertible Facelift vor fi disponibile pe piata auto de peste Ocean incepand cu toamna acestui an. Insa, pana atunci, abia asteptam sa vedem niste poze mai ofertante dezvaluite de cei de la Ford.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DIFERENTELE DINTRE MOTOR TURBO VS. ASPIRAT NATURAL
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter