Dacia Sandero Stepway testata de jurnalistii elvetieni! Afla cu ce i-a impresionat!

Dacia Sandero Stepway testata de jurnalistii elvetieni! Afla cu ce i-a impresionat!

Dacia Sandero Stepway a ajuns si in vizorul jurnalistilor de peste hotare si a fost testata pentru a obtine cele mai reale si sincere concluzii. Elvetienii de la Blick au testat modelul argesean cateva zile la rand pentru a putea scrie un articol pentru piata pretentioasa. Stim ca elvetienii vor perfectiune, iar Dacia Sandero Stepway a fost catalogata drept cea mai buna masina daca iti doresti un vehicul cu care sa te deplasezi de la punctul de plecare pana la destinatie.

Testele de anduranta la care a fost supus modelul au scos in evidenta raportul calitate pret. Acestia au declarat ca pretul este foarte mic pentru cate poate sa ofere masina. Desi nu este o masina care vorbeasca despre lux si fineturi, Stepway este o masina practica ce-ti foloseste uzului zilnic la calitatea cea mai mare.

Elvetienii au categorisit-o ca fiind o masina de clasa mica, dar care se comporta ca un SUV. Stim cu totii expresia “Merge ca un ceas elvetian” si asta au spus si jurnalistii despre masina noastra, doar ca au folosit ceva mai multe cuvinte de lauda.

Citeste si: Afla ce pret are noua Dacia Duster si cand va fi disponibila in Romania!

In urma testelor au ajuns la concluzia ca materialele folosite pentru constructia lui Stepway sunt de foarte buna calitate si asta ofera o siguranta foarte mare atunci cand te urci la volanul ei. Au mai spus despre emblema auto a Romaniei ca este o masina utila pe care sa o folosesti pentru deplasari fara pretentii. Mai exact, este o masina cu care sa-ti faci treaba si in care nu ai griji atunci cand ai pornit la drum cu ea.

Dacia Sandero Stepway pe care au testat-o elvetienii de la Blick are un motor cu o capacitate de 0.9 litri si un consum mediu de 6 litri la suta de kilometri. S-a spus despre ea ca are un motor bun si economic, iar modul in care este ambalata masina – design-ul exterior si interior – atrage privirile. Chiar daca nu este echipata cu super tehnologie si nu te poti lauda cu cai putere sau cu un sunet de pisica ce toarce, Sandero Stepway a depasit asteptarile elvetienilor.

Daca aveati dubii in privinta achizitionarii acestui model, iata primul review de calitate venit chiar din tara perfectiunii. Elvetienii nu se joaca atunci cand vine vorba de calitate, asa ca puteti sa fiti sigur ca modelul romanesc nu a fost menajat deloc. Fabrica din Mioveni a reusit inca o data sa construiasca o masina care sa indeplineasca principiile de baza ale brandului: accesibilitate si utilitate.

Te-ar mai putea interesa:

Dacia Logan preparata pentru circuit! Iata cum arata bestia romaneasca!

Afla ce pret are noua Dacia Duster si cand va fi disponibila in Romania!

VIDEOCLIPUL ZILEI