Dacia a anuntat oficial preturile pentru Logan Facelift si Sandero Facelift

2017 Dacia Logan Facelift

Salonul Auto de la Paris, de anul acesta, ne-a adus tuturor o serie de modele noi de masini, care au fost primite cu mult entuziasm de toti cei prezenti in capitala Frantei. Printre constructorii auto participanti la showul auto, i-am putut observa si pe cei de la Dacia. Producatorul din Mioveni si-a etalat noutatile pe care le-a pregatit fanilor brandului. Este vorba despre Dacia Logan Facelift si Sandero Facelift, cele doua premiere venind la Paris cu cateva noutati propuse celor ce doresc unul dintre aceste doua modele.

Asadar, Sandero si Logan Facelift au beneficiat de cateva schimbari de design, ele venind acum si cu o serie de optiuni noi. Vorbim aici despre claxonul pe volanul care detine patru spite, dar si de camera video pentru cei ce au nevoie atunci cand merg in marsarier, sau noile zone de depozitare.

La exterior, am putut observa spoilere noi, dar si o grila a radiatorului pe care o gasim si pe Duster Facelift. In plus, modelele au parte si de faruri noi, cu tehnologie LED.

Zilele acestea reprezentantii companiei Dacia au dat publicitatii si preturile celor doua modele in Romania, iar noi suntem acum in masura sa vi le comunicam... ca doar vrem mereu sa va prezentam cele mai noi stiri auto, si mai ales ca aici este vorba despre un constructor care se afla pe teritoriul Romaniei.

Atat Dacia Sandero Facelift, cat si Logan Facelift ne sunt oferite in patru niveluri de echipare: Acces, Ambiance, Laureate si Prestige. Echiparea de baza, Acces, ofera clientilor sai jante de 15 inci din otel, lumini LED si faruri dublu optice. Mai mult, dotarea standard detine si o serie de sisteme de ajutor pentru sofer: indicator pentru schimbarea treptei de viteza, ABS-ESP, Hill Start Assist, dar si sistemul care monitorizeaza presiunea din pneuri si sistemul Isofix.

Cel mai ieftin model este Logan, care in versiunea Acces costa 6950 euro, in timp ce Sandero Acces are un pret de 7150 euro. Cei care opteaza pentru cea de-a doua versiune, Ambiance, vor primi in plus sistemul Start&Stop si inchidere centralizata cu telecomanda, dar si geamuri electrice in fata si radio CD cu USB si Bluetooth.

Logan Ambiance porneste de la 7850 euro - motorul 1,0 Sce benzina cu 75 CP- si ajunge la 9900 euro pentru motorul 1,5 dCi turbodiesel cu 75 CP. Cel de-al doilea model, Sandero Ambiance porneste de la 8050 euro pentru motorul 1,0 SCe cu 75 CP si ajunge la 10.100 euro- motorul 1,5 dCi cu 75 CP.

Nivelul trei de echipare, Laureate, are in componenta sa computer de bord, oglinzi electrice si incalzite si volan reglabil pe inaltime, plus iluminare pentru torpedou. Aici, preturile Logan incep de la 8900 euro - cu motor de 1,0 Sce benzina aspirat cu 75 CP si pot ajunge la 12.050 euro - motorul de 1,5dCi turbodiesel cu 90 CP.

In cazul Sandero, versiunea Laureate porneste de la 9.100 euro - motorul de 1,0 Sce cu 75 CP si ajunge la 12.850 euro- motorul 1,5 dCi cu 90 CP. Versiunea de top, Prestige, include, in plus fata de Laureate cateva noi dotari: senzori de parcare in spate, oglinzi laterale cu semnalizatoare integrate, aer conditionat automat si geamuri electrice pe spate.

Aici preturile pornesc de la 9500 euro - Logan cu motor de 1,0 Sce de 75 CP si ajung la 12.650 euro - Logan cu motor de 1,5 dCi cu 90 CP. Sandero Prestige porneste de la 10.750 euro - motorul 0,9 Tce cu 90 CP si ajunge la 12.850 euro - motorul 1,5 dCi cu 90 CP.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter