Noua Dacia Logan MCV Stepway poate fi comandata si in Romania! Iata ce pret are!

2017 Dacia Logan MCV Stepway

In urma cu doua luni, Salonul Auto de la Geneva ne aducea noua Dacia Logan MCV Stepway, model care a fost gandit parca pentru a castiga simpatia unei parti a publicului care isi dorea o versiune care sa aiba o infatisare mai apropiata de a unui SUV. Nu este primul model Stepway pe care il vedem in gradina celor de la Dacia, moda aceasta debutand prima data pe Sandero si fiind urmata de Lodgy, respectiv Dokker.

Ei bine, vestea buna este ca, in cele din urma, versiunea Logan MCV Stepway a ajuns si in Romania. Cei care isi doresc sa isi achizitioneze un astfel de model vor avea de ales intre trei variante de motorizare. Cea mai accesibila varianta porneste de la un pret de pornire de 12.000 de euro, cu toate taxele incluse. Dar haideti sa ne uitam mai atenti la aceste propuneri de motorizare si la costurile lor!

Asa cum spuneam, cea mai accesibila varianta va avea un pret de pornire de 12.000 de euro. Varianta in cauza va presupune echiparea automobilului cu o unitate de motorizare cu o capacitate de 0.9 litri, capabila sa produca 90 de cai putere si un cuplu maxim de 140 Nm. Consumul mediu pe care il promit cei de la Dacia este de doar 5 litri pentru parcurgerea a 100 de kilometri. In cazul acestei variante de motorizare, transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu cinci rapoarte.

Aceeasi unitate de motorizare poate fi alaturata si unei transmisii asigurate cu ajutorul unei cutii de viteze automate Easy-R, tot cu cinci trepte. In cazul in care va dorinti aceasta configuratie, pretul de pornire va pleca de la 12.500 de euro, cu toate taxele incluse.

Ultima varianta de motorizare pe care ne-o propun cei de la Dacia este reprezentata de o unitate dCi turbo cu patru cilindri, cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 90 de cai putere si un cuplu maxim de 220 Nm. Aceasta varianta este configurata alaturi de o transmisie realizata prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 5+1 rapoarte. Daca va doriti aceasta configuratie, veti scoate din buzunare o suma de pornire de 13.600 de euro.

Exceptand toate dotarile standard pentru un model Dacia, veti putea plati suplimentar pentru unele echipamente sau dotari. Spre exemplu, pentru fiecare dintre cotiera centrala fata, camera pentru marsarier sau plasa pentru separare veti plati 100 de euro. Totodata, daca va doriti ca la interior sa beneficiati de o tapiterie din piele veti plati un surplus de 600 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter