Dacia lanseaza in Franta editia speciala Explorer pentru Logan MCV Stepway

Dacia lanseaza in Franta editia speciala Explorer pentru Logan MCV Stepway

Nu mai vorbisem despre cei de la Dacia inca de la inceputul lunii trecute, atunci cand producatorul roman a lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Dacia Logan MCV Stepway. Reprezentantii contructorului de la Mioveni ies in prim plan acum cu o editie limitata dedicata acestui model – Explorer.

Nu este prima editie de acest gen pe care o lanseaza cei de la Dacia, aceasta alaturandu-se acum celor dedicate modelelor Sandero, Lodgy, Dokker, Logan MCV, respectiv Duster. Haideti sa descoperim impreuna ce noutati va aduce aceasta editie speciala celor care vor dori sa isi achizitioneze un model Logan MCV Stepway echipat in editia Explorer.

In primul rand trebuie sa va spunem faptul ca editia speciala Explorer va fi disponibila doar pe piata auto din Franta, neajungand si in tara noastra. Insa, asa cum bine stiti probabil marea majoritate dintre voi, piata din Hexagon este una dintre cele mai profitabile piete pe care activeaza producatorul roman, acesta reusind acolo chiar sa sa se afle in topul producatorilor in ceea ce priveste numarul de vanzari catre persoane fizice.

Editia speciala Explorer ne aduce in primul rand o noua nuanta de culoare exclusiva in care va putea fi vopsita caroseria – Iceland Grey. Gurile de aerisire beneficiaza de unele detalii de culoare portocalie, combinatie de culori pe care o regasim mai apoi si la nivelul habitaclului interior si al tapiteriei. De asemenea, un nou set de jante va fi disponibil pentru aceasta editie speciala. Posibil sa va amintiti deja, insa toate aceste noutati au fost prezente de-a lungul timpului si pe celelalte editii speciale Explorer dedicate tuturor celorlate modele pe care le-am mentionat anterior.

Nu este singura surpriza pe care cei de la Dacia au pregatit-o pentru francezi, acestia gandind si o campanie prin care sa isi fidelizeze clientii de acolo. Astfel, producatorul roman vrea sa ofere proprietarilor de modele Dacia sansa de a beneficia de preturi mai mici pentru unele operatiuni de intretinere realizate in service-urile specializate. Aceasta campanie se adreseaza tuturor masinilor care au o vechime mai mare de sase ani. Cel mai probabil, actiunea gandita de cei de la Dacia se va dovedi una care sa aduca producatorului un val de reactii pozitive din partea celor care detin un automobil realizat de acestia.

Editia limitata Explorer va fi lansata peste numai doua zile pe piata auto din Franta, beneficiind de o campanie de expunere in cadrul unei saptamani promotionale din reteaua de dealeri din Hexagon – „Les Jours Plus Malins”. Pentru a adauga dotarile editiei limitate Explorer, cei care doresc acest lucru vor avea de scos din buzunare doar 200 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI