BMW anunta preturile in Romania ale noului Seria 5 Touring (G31)

2017 BMW Seria 5 Touring G31

Prezentat la inceputul acestei primaveri in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul BMW Seria 5 (G31) Touring ajunge in cele din urma si pe piata auto din tara noastra. Vorbim despre cea de-a cincea generatie a acestui model, automobil care se bucura in continuare de un succes important pe pietele pe care activeaza in acest moment. Cel mai accesibil model BMW Seria 5 Touring va va scoate din cont aproape 52.000 de euro, cu toate taxele incluse.

Noul Seria 5 Touring ne-a fost prezentat la Geneva drept un automobil destinat in primul rand familiilor cu copii, beneficiind de avantajul unui spatiu destul de generos atat pentru sofer, cat si pentru alti patru pasageri. Comparativ cu modelele generatiei anterioare, noile Seria 5 Touring au castigat nu mai putin de 70 mm in ampatament. Un alt aspect important care este luat in calcul de cei care isi indreapta atentia catre un astfel de model este cel al portbagajului. Acesta are un volum de 570 de litri in standard, putand fi marit pana la 1.700 de litri in cazul in care bancheta din spate este rabatata complet.

Din punct de vedere al motorizarii, noile Seria 5 Touring au preluat variantele pe care le regasim si la modelele sedan. Astfel, cel mai accesibil model este 520d, echipat cu o unitate TwinPower Turbo de 2.0 litri capabila sa dezvolte 190 de cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm, care poate fi cumparat la un pret de 51.825 euro, cu toate taxele incluse. Acest model beneficiaza de o transmisie asigurata prin intermediul unei cutii de viteze manuala.

Pentru 56.525 de euro, veti putea achizitiona un model BMW Seria 5 Touring 530i. Acesta vine echipat cu un propulsor TwinPower Turbo de 2.0 litri, capabil sa produca 252 de cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Urmatoarea varianta disponibila este 530d, care pentru 60.928 de euro ofera o unitate TwinPower Turbo cu o capacitate de 3.0 litri, gata sa livreze 265 de cai putere si un cuplu maxim de 620 Nm. Ambele variante de motorizare sunt alaturate unor transmisii asigurate prin cutii de viteze automate Steptronic.

In cazul in care va doriti modelele echipate cu sistemul de tractiune integrala xDrive, aveti la dispozitie doua optiuni. Prima dintre ele este Seria 5 Touring 530d xDrive si va va scoate din buzunare 60.928 de euro, cu toate taxele incluse. Cea mai scumpa optiune este reprezentata de modelul 540i xDrive, care pentru 64.498 de euro va va oferi un propulsor TwinPower Turbo de 3.0 litri capabil sa produca 340 de cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter