Bentley lanseaza Continental GT Supersports - cea mai rapida limuzina din gama sa

Bentley lanseaza Continental GT Supersports – cea mai rapida limuzina din gama sa

Prima luna a lui 2017 ne aduce o surpriza si din partea celor de la Bentley, care dupa ce au dezvaluit un teaser video au decis sa anunte lansarea noului Continental GT Supersports.

Pe langa faptul ca arata foarte bine, bolidul britanicilor este si cel mai rapid model din istoria constructorului.

Cel mai probabil, acest aspect va fi reflectat si in pretul automobilului, care nu a fost anuntat pana in acest moment.

 

Design exterior

La nivel de infatisare, Continental Supersports a preluat cele mai bune elemente regasite in familia de modele GT, insa ne propune si unele surprize.

Astfel, printrele elementele modificate putem remarca cu usurinta capota realizata acum din fibra de carbon, extensiile din acelasi material, pragurile laterale sau noile spoilere. Totodata, este disponibil pentru cei care isi doresc si un eleron fix realizat tot din fibra de carbon.

Modelele Continental Supersports vor fi oferite in doua versiuni de caroserie: Supersports Coupe, respectiv Supersports Convertible. Jantele dispuse pe noul Bentley sunt de dimensiuni de 21 de inci si au avantajul unei greutati reduse cu 20 de kilograme fata de cele standard.

Design interior

Inginerii producatorului britanic au acordat o atentie sporita habitaclului interior, fiind stiut faptul ca toate modelele Bentley sunt recunoscute pentru luxul si rafinamentul pe care il propun.

Clientii pot opta intre 10 tipuri de lemn de calitate superioara, in timp ce tapiteria scaunelor este diamantata si realizata in trei culori. De asemenea, nici insertiile din fibra de carbon nu lipsesc.

Esential

 • 710 cp
  Cel mai rapid Bentley la ora actuala
 • 3.5 secunde
  Atat e nevoie ca noul Bentley sa accelereze de la 0 la 100 km/h
 • 336 km/h
  Este viteza maxima a noului Continental Supersports
 • 10 tipuri de lemn
  Clientii pot opta intre 10 tipuri de lemn de calitate superioara
VIDEOCLIPUL ZILEI