Noile modele Audi A5 si S5 Sportback disponibile in Romania! Afla ce pret au!

2017 Audi S5 Sportback

Lansate in urma cu patru luni, Audi A5 Sportback si S5 Sportback au ajuns in cele din urma si pe piata auto din tara noastra. Noile modele ale celor de la Audi, asa cum probabil stiti deja, promit destul de multe si, bineinteles, au preturi pe masura. Vom descoperi impreuna care sunt preturile la care putem comanda noile modele ale celor de la Audi si ce ne propun acestia.

Modelele A5 Sportback vor fi disponibile in tara noastra in trei variante de echipare: Basic, Design, respectiv Sport. Noile modele ne sunt prezentate intr-un ampatament mai lung si sunt construite pe o noua platforma MLB Evo. Acestea vor dispune de o masa totala mai scazuta si vor oferi in acelasi timp un spatiu mai generos dedicat pasagerilor. Habitaclul interior promite si el multe, tehnologiile Virtual Cockpit sau display-ul digital cu dimensiuni de 12.3 inci fiind disponibile.

Cea care isi doresc un model A5 cu motorizare pe benzina nu vor avea de ales decat unitatea de 2.0 litri TFSI, capabila sa dezvolte 252 de cai putere. Alaturata unei tractiuni integrale si unei transmisii automate cu sapte rapoarte, aceste versiuni vor avea un pret de plecare in echipare „Basic” de 48.554 euro. In cazul echiparilor „Design”, respectiv „Sport”, pretul ajunge pana la 50.614 euro.

Cei care prefera o motorizare diesel, vor putea opta intre o unitate de motorizare 2.0 TDI care dezvolta 190 de cai putere, respectiv o alta de 3.0 litri care este gata sa livreze 218 cai putere. Varianta mai puternica dintre cele doua este disponibila doar in echipare „Basic” si are un pret de 50.144 euro.

Daca va indreptati privirea catre varianta diesel de 190 de cai putere, veti avea de ales intre toate cele trei niveluri de echipare. Varianta „Basic” are un pret de pornire de 42.554 euro, in timp ce nivelurile superioare ajung pana la 44.406 euro. In cazul in care pe langa cutia automata S-tronic cu sapte rapoarte va veti dori si tractiunea integrala, veti scoate din buzunar cu aproximativ 3.000 euro in plus.

In cazul modelelor S5 Sportback lucrurile sunt mai simple. Singura varianta pe care o veti putea alege este cea care presupune o unitate de motorizare 3.0 TFSI, capabila sa dezvolte nu mai putin de 353 de cai putere. Tractiunea este integrala, in timp ce transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii de viteze automata cu opt rapoarte. S5 Sportback este oferit intr-un singur nivel de echipare, pretul de pornire fiind de 64.465 euro, cu toate taxele incluse.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter