Din 2016, noul BMW Seria 7 il va transporta pe Regele Mihai I al Romaniei

Noua generatie de automobile a Seriei 7 a renumitului producator german BMW a fost prezentata Familiei Regale a Romaniei in cadrul unui cocktail tinut la Palatul Elisabeta, resedinta Majestatii Sale Regele Mihai I. La eveniment au luat parte multe dintre personajele aflate in prim-planul scenei romanesti, cum ar fi Principele Radu, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi sau Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti.

In calitate de furnizor principal al Casei Regale, Automobile Bavaria va pune la dispozitia Regelui Mihai I una dintre cele mai spectaculoase masini lansate in acest an. Noul BMW seria 7 este cea de-a patra generatie care va intra in serviciul Casei Regale. Automobilele BMW Seria 7 se gasesc in prezent pe piata auto din peste o suta de tari, iar pe parcursul a numai patru decenii s-au vandut peste 1,6 milioane de exemplare. Astfe, Serie 7 se dovedeste a fi cea mai cunoscuta si apreciata serie a producatorului bavarez.

Producatorul bavarez al noii generatii ai Seriei 7 pune, de asemenea, un accent deosebit pe confortul si pe designul care va insoti noile modele.

In cadrul evenimentului gazduit la Palatul Elisabeta, producatorul bavarez a facut cunoscuta publicului atat varianta de baza cu pachetul BMW M, dedicata clientilor activi, cat si varianta cu ampatament lung si cu pachet Exclusive Lounge, dedicata clientilor care vor sa apeleze la serviciile unui sofer.

In cuvantul de deschidere al evenimentului, Principele Radu a trasmis salutul Majestatii Sale Regele Mihai I si aprecierea acestuia fata de marca BMW si pentru colaborarea dintre Casa Regala si Automobile Bavaria.

Renumitul tenismen si om de afaceri Ilie Nastase si-a declarat la randul lui aprecierea fata de marca germana si a glumit cu invitatii, spunand ca a incercat sa plece cu unul din modelele prezentate imediat cum l-a vazut, dar ca se va multumi in cele din urma cu un test-drive atunci cand se va putea face. Ion Caramitru, desi un bun cunoscator si utilizator al marcii, s-a declarat uimit de unele schimbari si de tehnologiile, parca desprinse din povestirile science fiction, cu care sunt echipate noile modele din Seria 7.

Gheorghe Hagi s-a aratat impresionat de confortul si eleganta pe care le prezinta noile modele, spunand ca este nerabdator sa isi inlocuiasca masina actuala cu cea din generatia noua.

Colaborarea dintre Automobile Bavaria si Casa Regala dureaza de mai bine de douazeci de ani, aceasta incepand odata cu prima vizita oficiala in tara a Regelui Mihai, in 1997.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter