2016 BMW 330e are un pret de pornire de 45.446 de euro in Romania

Bayerische Motoren Werke, sau mai pe scurt BMW, este o companie germana fondata in anul 1916 care este cunoscuta pe plan mondial printre cele mai de succes din lume. Si pentru ca celebrul concern ne-a obisnuit mereu cu noutati, iata ca a venit din nou momentul sa va prezentam noul BMW 330e plug-in hybrid.

Lansarea pe piata a noului BMW este preconizata pentru luna martie 2016, comenzile pentru modelul plug-in hybrid putand fi lansate inca din aceasta luna. Noul BMW 330e porneste de la 45.446 euro cu TVA inclus. Asadar, domnilor, ce ziceti vreti o masina noua?

Iar daca pretul vi se pare mare, aflati ca versiunea pe benzină (330i) costă 42.718 euro, însă diferenÅ£a de preÅ£ este compensată de dotări standard îmbunătăÅ£ite, care includ o cutie de viteze automată Steptronic cu 8 trepte.

Combinarea dintre motorul electric si TwinPower Turbo ale acestui model se imbina perfect cu sportivitatea unui model BMW Seria 3, rezultand o dinamica impresionanta, eleganta si ecofriendly.

Un motor electric BMW eDrive si motor pe combustie echipat cu patru cilindri fac echipa buna pentru a produce o placere la condus, asa cum spune si motto-ul brandului. Inscriptionarea literelor eDrive indica o tehnologie inovatoare iar agilitatea optima datorita suspensiei adaptate masinilor sport garanteaza dinamica remarcabila in toate modurile da conducere.

BMW 330e este cu adevarat un concept-car fara egal. Acesta are un motor de 2 litri echipat cu tehnologia TwinPower Turbo ce dezvolta 184 CP și un motor electric de 65 kW, echivalent al 88 CP.

Puterea totală pe care o poate genera sistemul hibrid este de 252 CP, în timp ce cuplul ajunge la 420 Nm, iar consumul mediu mixt variaza între 1.9-2.1 l/100 km cât timp bateria este încărcată.

Ca un hybrid plug-in, BMW 330e Sedan dispune de mai multe moduri de actionare diferite, care permit soferului sa influenteze in mod semnificativ consumul real de energie. Acest lucru depinde atat de modul de conducere selectat cat si de comportamentul personal al soferului.

Cand bateria este complet incarcata, masina poate merge pana la 40 km fara a utiliza o singura picatura de combustibil, in timp ce in modul Auto eDrive, combinatia optima de motor electric si motor cu aprindere permite focalizarea pe eficienta de cea mai inalta calitate.

Combinatia de tehnologii folosite a produs un vehicul inovator, oferind nu numai un consum redus de combustibil, dar si o dinamica mareata si o stabilitate in toate conditiile de condus.

Managementul energetic inteligent este unul din pilonii principali ai BMW eDrive, acest sistem coordonand interactiunea tuturor componentelor. Si pentru ca vorbim despre BMW, nu putem omite notiunea de confort, bateria de inalta tensiune fiind depozitata in asa fel incat in portbagajul de 370 litri nici sa nu se simta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter