2015 Ford Mustang e gata sa cucereasca Europa

Dupa cateva seturi de fotografii spion si teasere, asteptarea a luat sfarsit: noul Ford Mustang 2015 este lansat oficial! Cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car american aduce o serie de modificari in materie de design precum o statura mai joasa si un spatiu interior generos.

Mai mult, remarcam profilul elegant datorat inclinarii geamului din spate si a parbrizului, aripi extinse in spate, lampi de semnal cu lumini secventiale dar si partea frontala cu un nou trend de design si o grila proeminenta.

Sub capota regasim motorul EcoBoost de 2.3 litri si 4 cilindri cu performante de 305 CP si 406 Nm. Este disponibila de asemenea si o versiune V6 de 3.7 litri ce livreaza 300 CP si 365 Nm. Modelul Mustang GT 2015 beneficiaza de un motor V8 de 5.0 litri care dezvolta peste 420 CP si 528 Nm.

Mai mult decat atat, modelul 2015 beneficiaza de imbunatatirea sistemului suspensiilor fata si spate.

Partea frontala are un nou subcadru de perimetru care ajuta la rigidizarea structurii fata, in acelasi timp reducand greutatea si asigurand o fundatie puternica pentru un control predictibil al rotilor si implicit imbunatatirea manevrarii, directiei si deplasarii.

Noul sistem fata cu lonjeron MacPherson si articulatie cu doua sfere permite de asemenea utilizarea unor frane mai mari si mai puternice.

In partea din spate, regasim noua suspensie independenta cu punte integrala. Geometria, arcurile, amortizoarele si bucsele, toate au fost toate modificate special si ajustate pentru aceasta aplicatie de inalta performanta.

Printre tehnologiile moderne adoptate se numara sistemul Intelligent Access, SYNC, MyKey, Track Apps, MyColor pentru ceasurile de bord, dar si un nou sistem audio Shaker Pro.

Iar, daca e sa ne luam dupa afirmatiile vicepresedintelui Ford pentru dezvoltare, Raj Nair „Ford Mustang inspira pasiunea ca nicio alta masina.”

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter