2014 Nissan Juke Nismo RS se vrea a fi regele segmentului

Modelul 2014 Nissan Juke Nismo RS, un „rege” al liniei de automobile Juke, si-a facut debutul la Salonul Auto de la Los Angeles.

Sub capota noii variante de performanta este un motor turbo, DOHC, 16 valve, de 1,6 litri capabil sa ofere 215 CP si 210 Nm, la modele FWD cu 6 viteze si 211 CP cu 250 Nm pentru versiunea cu CVT Xtronic, AWD.

Designul Juke Nismo RS este acelasi cu al modelului Juke Nismo, cu exceptia unor modificari ale grilei fata, un spoiler frontal nou, dar si proiectoare imbunatatite. Datorita acestor mici modificari noul model este cu 37% mai eficient din punct de vedere aerodinamic.

Pe grila frontala regasim o insigna Nismo RS discreta, la fel si in dreapta hayonului.

Oglinzile exterioare sunt vopsite in rosu iar pilonii B sunt finisati in negru lucios. Culoarea caroseriei noului Nissan JUKE NISMO RS este disponibila in 3 variante: Sapphire Black, Brilliant Silver si Pearl White.

La interior, versiunile Nismo RS vin echipate cu scaune Recaro plus cateva tuse sportive si logo-ul „RS” inscriptionat pe vitezometru.

Insa, modelul detine un singur pachet cu dotari optionale ce includ: pachetul de navigare cu sistemul Nissan Connect si ecran touch screen, harti 3D, optiune de recunoastere a vocii si NavTraffic; aplicatiile NissanConnect; sistemul audio Rockford Fosgate ecoPUNCH; interfata USB – compatibil si cu iPod; dar si monitorul pentru vedere in spate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter