2014 Mercedes-Benz S-Class intra pe piata din Marea Britanie

Cel mai avansat si luxos Mercedes-Benz creat vreodata, noul S-Class, a intrat pe piata din Marea Britanie cu un pret incepand de la 62.650 de lire sterline. S-Class nu a incetat nicio clipa sa ridice standardele tehnologiei si sa introduca in premiera dotari de siguranta si confort ca ABS, SRS airbag, ESP si sistem de vedere pe timp de noapte.

Noul model vine cu trei tipuri de motorizari, una pe benzina, una diesel si una hibrid, S 350 BlueTEC, S 400 Hybrid si S 500, dar si in doua versiuni de echipare, SE Line si AMG Line. Ba mai mult, viitorii clienti pot opta intre un sasiu standard si unul mai lung.

Noul S-Class vine cu un surplus de putere de 9% fata de modelul W 221, emisii de dioxid de carbon mai mici cu 18% si un consum mai mic cu 22% pentru varianta hibrid.

La capitolul dotari, S-Class este imbatabil: camera video pentru mersul cu spatele, COMAND Online NTG 5, un sistem de lumini inteligent exclusiv cu led-uri, sistem radio digital DAB si pornire fara cheie.

Gasim si destule inovatii pe aceasta masina, cum ar fi sistemul Magic Vision Control si sistemul de spalare al parbrizului, care arunca lichidul in fata stergatoarelor, ca soferul sa aiba o mai buna vizibilitate si sa nu se mai faca risipa.

In plus, regasim suspensia AirMATIC, care se adapteaza constant la conditiile de drum si seteaza garda la sol in functie de viteza masina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter