2014 Mercedes-Benz C-Class va fi mai incapator

A patra generatie Mercedes-Benz Clasa C va fi mai incapatoare, iar designul exterior va concura cu BMW Seria 3 si noul Audi A4. Noul sedan va debuta anul viitor la Salonul Auto de la Detroit si va fi scos la vanzare in luna august pe piata auto din Statele Unite.

Pozele obtinute pana acum nu sunt oficiale si sugereaza ca sedanul Clasa C va semana foarte mult cu Mercedes Clasa S pilot, care se va vinde din luna septembrie.

Sedanul va fi construit in Vance incepand din 2014 si va avea lungimea de 185 de cm, adica va fi cu 5 cm mai lung decat actualul, pentru ca spatiul pentru pasagerii din spate sa fie mai generos.

Noutatea vine insa la caroserie, deoarece vor fi trei tipuri: versiunea coupe disponibila din 2015, dupa ce va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva in luna martie; versiunea cabrio care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt in toamna anului 2015, fiind scoasa la vanzare abia din 2016.

Versiunea break, care va fi prezentata in septembrie anul acesta la Salonul Auto de la Paris si va fi vanduta in Europa din 2014. Ultima versiune nu va fi vanduta si in Statele Unite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter