2014 Chevrolet Silverado Texas, un

Se stie prea bine, americanilor le plac masinile mari, cu motoare puternice. Trebuie sa poata duca toata familia, cu catel si purcel, pe distante mari. Dar exista o categorie speciala de americani… texanii. Ei chiar merg cu cateii si purceii in masina.

Sunt fermieri innascuti, iar, pentru ei, masina trebuie musai sa aiba o bena in spate. Poate de asta una din sase camionete este vanduta in Texas. Ca sa le multumeasca pentru acest lucru, Chevrolet le-a pregatit un cadou special: evident, o noua camioneta. Silverado Texas, model 2014. “Editia Texas este disponibila in doua versiuni, LT si LTZ, cea de-a doua fiind varful de gama.

Pentru varianta LT, editia speciala Texas are jante de aluminiu de 20 de inch, un pachet de tractare, diferential spate blocabil, oglinzi exterioare si manere vopsite in culoarea caroseriei, dar si embleme speciale.”, a declarat Maria Rohrer, director de marketing. Ca si toate celelelalte modele Silverado, editia Texas va dispune de noile motoare Ecotec 3, un V6 de 284 de cai putere, pentru varianta LT, si de un V8 de 355 de cai putere pentru LTZ.

Aceasta din urma vine si cu o cabina mai solida si mai bine antifonata, dar si un sistem audio performant Bose. Cei de la Chevrolet au fost atenti si la interiorul camionetei, chiar daca masina, in esenta, este un cal de povara. Au imbunatatit calitatea materialelor, au refacut design-ul si au montat chiar si o interfata intuitiva de comunicare, Chevrolet MyLink.

Au modernizat si directia masinii, suspensia si franele, toate pentru o mai buna manevrabilitate pe coclauri sau pe autostrazi. Chiar au venit si cu o solutie pentru transformarea usoara si rapida a benei intr-un pat. Americanii care locuiesc in celelalte state pot sta linistiti… Pot cumpara si ei o astfel de camioneta, dar nu vor avea emblemele Texas pe masina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter