2013 Tokyo Motor Show: 2015 Honda Civic Type-R

Pentru cei care inca n-au aflat, noul Civic Type-R a fost dezvaluit anul acesta in toata splendoarea sa la Salonul Auto de la Tokyo.

Dar, inainte de marele eveniment, producatorul japonez a aratat noul model hatchback actualizat, pe pista de proba din Tochigi, Japonia. Partial camuflat, automobilul a fost surprins in timpul unui proces extins de testare desfasurat in Europa si Japonia.

Modelul 2015 Honda Civic Type-R va fi actionat de noul motor VTEC Turbo din gama Honda Earth Dreams Technology. Unitatea de 2.0 litri, cu injectie directa, 4 cilindri, turbo, va oferi o putere de varf, de peste 280 CP si 400 Nm, respectand si normele de poluare Euro 6.

In timpul testelor de la Nurburgring Race Truck, Gabriele Tarquini, pilotul Honda din WTCC, a impartasit din experienta lui cu noul model Honda: "žMasina si caracteristicile sale sunt fantastice. Am fost cu adevarat impresionat de puterea si cuplul motorului dar si de configuratie. Masina este foarte stabila si foarte rapida in schimbarea directiei. Aceasta masina este foarte apropiata de modelul meu de curse si poti simti foarte bine ADN-ul lui Type R".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter