2013 Renault Megane RS RB8 Edition, pachet de „muschi” electronici

Pentru al doilea an la rand, Megane RS va fi disponibil in culorile Red Bull Racing. Aceasta editie limitata, care se incadreaza perfect in linia Renault Sport, se imbina minunat cu cele mai noi tehnologii.

Exclusivista culoare Crepuscule Blue a fost inspirata din culorile deja celebre ale echipei de curse, in timp ce desenele Red Bull Racing de pe laterale si din spatele masinii spun povestea acestei masini editie limitata. In plus, Megane RS iese foarte bine in evidenta datorita pachetului foarte elegant Platinum Grey (include un spoiler fata tip F1, manerele usile, carcasa oglinzilor laterale si un spoiler spate, toate vopsite in gri), care se potriveste la fix cu aceasta culoare, Crepuscule Blue.

Cireasa de pe tort este un laur montat pe geamurile laterale din spate, care sarbatoreste astfel titlul de campion la Formula 1, la categoria constructori. La interior, gasim tot felul de dotari exclusiviste, incepand cu placutele numerotate de pe praguri, covorasele cu logo sau cu scaunele Recaro din piele.

Megane R.S. Red Bull Racing RB8 este echipat standard cu aceleasi anvelope Bridgestone care au dus la doborarea unui nou record pe circuitul de la Nurburgring. Aceste anvelope foarte performante vin montate pe jante de 19 inchi, vopsite in negru si gri.

Aceasta versiune limitata dispune si de un nou sistem, R-link, o tableta conectata la internet, cu sase functii: navigatie, telefon, multimedia, informatii despre autoturism, dar si un catalog cu aplicatii.

Toate sunt disponibile la o atingere, dar pot fi comandate si vocal sau cu un joystick. Vine la pachet si o noua versiune a monitorului RS, monitor foarte iubit de fainii modelului, care dispune de o interfata 3D si mai prietenoasa si intuitiva. In plus, permite chiar si salvarea datelor pe un stick USB(viteza, timpul necesar pentru ajungerea la viteza de 100km/h, un grafic al fortelor G etc).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter