2013 Maserati GranTurismo MC Stradale, lansat la Geneva

La Salonul Auto de la Geneva din 2013, Maserati a fost prezent cu noul Gran Turismo MC Stradale cu patru locuri. La fel ca versiunea anterioara cu doua locuri, noul Maserati Gran Turismo MC Stradale este inspirat de catre versiunea de curse care concureaza in campionatul Maserati Trofeo.

Conform asteptarilor, noua versiune are loc pentru patru persoane si promite sa ofere combinatia perfecta dintre sport,lux si eleganta,confort si stil. In ceea ce priveste desingnul, GranTurismo MC Stradale vine cu o capote din carbon, cu o gura de admisie si doua pentru racire si jante de aluminiu de 20 de inchi.

La interior, gasim un habitaclu primitor, plin de stil, cu patru locuri. In ceea ce priveste motorul, vorbim despre un V8 de 4,7 litri, care ofera 460 de cai putere, acelasi propulsor care echipeaza si Gran Turismo Sport.

In combinatie cu o cutie robotizata cu 6 trepte, masina ajunge la o viteza maxima de 302 km/h, dar ca sa poata sa si opreasca eficient, a primit patru discuri de frana ceramice. Potrivit comunicatului oficial, Maserati GranTurismo MC Stradale va fi asamblat in istorica fabrica Ciro Menotti din Modena.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter