Top 5 cele mai bune scaune auto pentru copii

Chicco Eletta Comfort

Cu totii facem sacrificii atat pentru noi, cat si, in mod special, pentru copiii nostri. Astfel, cand vine vorba de drumuri cu masina, vom face tot ce ne sta in putinta sa ii asiguram juniorului cele mai bune conditii de transport.

Este foarte importanta alegerea unui scaun potrivit pentru copilul nostru, mai ales cand vine vorba de traficul din mediul urban. Aici apar fel de fel de situatii neprevazute care ne pot determina sa franam brusc si sa provocam diferite vatamari micutului.

In acest sens, cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba un scaun auto pentru copii trebuie sa indeplineasca un minim de conditii in functie de grupa de varsta si greutate.

Grupa 1 este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 9 si 19 de kilograme si varsta intre 9 luni si 4 ani.
Grupa a 2-a este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 15 si 25 de kilograme si varsta intre 3 si 7 ani.
Grupa a 3-a este destinata copiilor cu greutatea cuprinsa intre 22 si 36 de kilograme si varsta intre 6 si 12 ani.

Cea mai recomandata varianta este una universala, insa indiferent de scaunul pe care il alegeti, tineti cont de modalitatea de prindere, dotarea cu centuri, carcasa scaunului (sa nu fie alcatuita din obiecte taioase), peretii laterali inalti, si materiale de calitate.

Pentru a va ajuta in gasirea unui asemenea accesoriu, am identificat 5 din cele mai bune scaune auto gasite pe piata auto din Romania.

1. Mandara Crocodile

Acest scaun este un produs evaluat corect din punct de vedere al raportului calitate - pret, fiind un scaun universal. Produsul recomandat a fost supus unor teste specifice, in urma carora s-a confirmat calitatea premium.

Produsul este dotat cu diferite elemente ce faciliteaza doua modalitati de prindere, are o captuseala rezistenta si usor de curatat si poate fi ajustat in 4 pozitii. Un atu important este reprezentat de centura reglabila si greutatea totala care nu depaseste 8 kilograme.

Produsul poate fi gasit pe eMag in mai multe nuante.

2. Chicco Eletta Comfort

Acest scaun ocupa un loc bine meritat in topul celor 5, fiind fabricat din materiale de calitate care asigura un confort aparte si o siguranta putin clasata sub cel dintai.

Eletta Comfort este dotat cu elemente ce asigura prinderea in 5 puncte si functii de reglaj al inaltimii pe trei nivele, husa de protectie usor detasabila, toate la un pret extrem de accesibil.

Si acesta poate fi gasit pe eMag la un pret mai mic decat primul din lista noastra.

3. Graco Milestone

Cu ceva mai multe functii, Graco Milestone ocupa doar pozitia a treia din cauza pretului piperat, insa nu este de lasat de-o parte datorita elementelor caracteristice ca: reglaj pe inaltime pe patru nivele, dotarea cu un sistem de protectie in caz de impact lateral si frontal, adaptarea la mai multe grupe de varsta si bineinteles, conceput cu materiale de calitate ce pot fi curatate usor.

Il puteti gasi pe eMag, in varianta noua sau la resigilitate. Insa va sfatuim sa alegeti varianta noua, caci trebuie sa-i oferiti micutului tot ce-i mai bun posibil.

4. Chicco YOUniverse Isofix

Produsul ergonomic este adaptat perfect pentru a conferi cele mai bune conditii de transport pentru micut. Functiile prevad si sisteme Isofix, elemente ce pot conferi instalarea/dezinstalarea scaunului in doar cateva secunde.

Materialele de calitate din care este conceput si posibilitatea curatarii usoare a acestora, situeaza YOUniverse Isofix pe pozitia a patra in topul celor 5 cele mai bune scaune pentru copii si se adreseaza juniorilor cu greutatea cuprinsa intre 9 si 36 de kilograme.

Poate fi gasit pe eMag in mai multe culori.

5. Coccolle Vela Fix

Acesta este destinat copiilor cu greutatea cuprinsa intre 9 si 36 de kilograme, poate fi prins in 3 puncte si beneficiaza de o serie de dotari printre care si sistemul Isofix, husa sau materialele de calitate utilizate.

Confortul asigurat de reglajul pe inaltime in patru pozitii impreuna cu sistemele mai sus prezentate sunt doar cateva din atuurile oferite de acest produs, singurul minus fiind pretul mare de achizitie.

Si acesta poate fi gasit pe eMag.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter