5 accesorii 'must-have' pentru masina ta

5 accesorii ‘must-have’ pentru masina ta

Vara este pentru majoritatea dintre noi anotimpul preferat din an, asta datorită temperaturilor ridicate, plimbărilor și teraselor primitoare și nu în ultimul rând pentru perioada mult așteptată a concediilor.

În anotimpul călduros, călătoriile cu mașina sunt mult mai lungi și mai dese, astfel încât este necesar să creăm un mediu confortabil și sigur pentru orice plecare cu mașina.

Pe piața de profil există multe accesorii auto care să satisfacă nevoile fiecăruia dintre noi, echipamente utile, de siguranță sau pentru divertisment, astfel încât să asigure șoferilor o experiență plăcută de condus cât și o călătorie confortabilă și sigură pentru pasageri.

În acest articol, veți afla 5 echipamente pe care le considerăm utile, confortabile și sigure!

1. Lada frigorifica sau frigiderul pentru masina

Este extrem de confortabil să ai alimentele reci în timpul călătoriilor lungi, în drum spre vacanță , fiind de asemenea un mod de a îți proteja sănătatea ta și a familiei tale și un mod de a vă asigura confortul pe tot timpul drumețiilor.

Cumpărarea unui frigider pentru mașină sau o ladă frigorifică este o investiție care merită în timp și este probabil una din cele mai bune soluții pentru perioadele călduroase.

Frigiderul pentru mașină este un sistem portabil ce poate fi mutat ori de câte ori este nevoie și poate răci sau îngheța alimentele și băuturile atunci când plecați în călătorii.

Se pot găsi în magazine online de specialitate cu echipamente și accesorii pentru mașini, gama fiind una extrem de bogată, astfel încât puteți alege în funcție de necesități și buget.

2. Cutiile de portbagaj pentru marirea spatiului de depozitare

Cutiile de portbagaj pentru acoperișul mașinii pot fi o idee salvatoare în timpul concediilor. Veți avea destul spațiu încât să nu vă mai faceți probleme că nu ați luat tot ce era pe lista de bagaje pentru vacanță.

Cu o cutie de portbagaj puteți dubla spațiul pe care îl aveați înainte la dispoziție, profitând de spatiul de depozitare nou creat de pe acoperișul mașinii.

Cutiile de portbagaj sunt cele mai potrivite pentru depozitarea uneltelor incomode și bagajelor care ocupă mult spațiu și nu sunt foarte grele. Aici puteți depozita fără probleme schiurile, sacii de dormit, rolele și skateboardul copiilor și chiar și hainele suplimentare.

Desigur, prețul, amprenta, capacitatea de greutate, securitatea și impermeabilitatea cutiei de portbagaj variază foarte mult de la model la model, de aceea studiați bine piața înainte de a face orice achiziție.

3. Suportul de bicicleta pentru masina

Cu un suport pentru biciclete special creat pentru autoturisme, veți putea face ciclism oriunde plecați în concediu, pe drumuri îndepărtate sau pe terenuri sălbatice, puteți explora îmrejurimile cu bicicleta îndrăgită.

Suporturile pentru biciclete vin în diferite tipuri și pot fi montate pe acoperiș, pe cârlig, pe bara de tractare sau pe portbagaj.

Dacă dețineți deja bare transversale pentru acoperiș, un suport pentru biciclete pentru acoperiș ar putea fi soluția cea mai simplă, puteți pune bicicleta și cutia de portbagaj în același timp.

Însă un suport de bicicletă pentru portbagaj este adesea mai ușor de încărcat și descărcat și se potrivește și pentru bicicletele mai grele.

4. Scaunul auto pentru copii

Cel mai important lucru atunci când plecăm în vacanță este sa ne asigurăm că toți membrii familiei sunt în deplină siguranță în timpul călătoriei cu mașina.

De aceea, un scaun de mașină pentru copii este alegerea ideala când vine vorba de protejarea persoanelor celor mai importante din viața noastră.

Nu numai ca este singura metodă prin care micuții sunt protejati, dar sunteți și protejați împotriva unei amenzi, fiind stipulat și în lege că în timpul călătoriilor cu mașina, copiii trebuie să fie într-un scaun de mașină cu dimensiuni adecvate pentru vârsta și înălțimea lor.

Ca părinte, este important să alegeți un scaun de mașină care să se potrivească copilului dvs., dar și spațiului și designului mașinii. Înainte de a-l cumpăra, vă recomandăm întotdeauna să testați scaunul auto montat în mașină, împreună cu copilul în scaun.

5. Camera de bord auto

Camera de bord auto a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, în principal datorită numeroaselor sale beneficii. Pur și simplu, acesta este un tip de cameră auto care este montat pe tabloul de bord al mașinii și este proiectat pentru a înregistra sunete și imagini în timp ce conduceți.

Scopul camerei auto este să înregistreze cu atenție fiecare detaliu care are loc atât pe șosea, cât și în interiorul mașinii și poate fi folosit pentru o varietate de motive.

Aceste camere auto sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume de către șoferi, instructori auto, șoferi de taxi și autobuz, ofițeri de poliție etc. O funcție importantă a acestor camere auto este faptul că acestea pot fi ușor asociate cu diferite tehnologii de bord, cum ar fi dispozitivele de înregistrare și dispozitivele GPS.

Acestea sunt doar câteva din accesoriile auto pe care le considerăm folositoare și cu care orice șofer ar trebui să își doteze autovehiculul.

Cu accesoriile potrivite, călătoriile pot fi mai ușoare și mai plăcute!

VIDEOCLIPUL ZILEI