un kilometru de autostrada

Lista stiri si informatii despre un kilometru de autostrada pe Cars.ro

Stiri si informatii despre un kilometru de autostrada

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre un kilometru de autostrada publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre un kilometru de autostrada, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: reactie, un kilometru de autostrada

Stefan Mandachi, reactie dura la adresa autoritatilor: „In urma cu doua luni erau zero kilometri de autostrada. Acum s-au dublat!”

Stefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava, care a construit din banii sai un metru de autostrada, in semn de protest la adresa lipsei infrastructurii din Romania, revine in prim plan cu o declaratie pe cat de ironica pe atat de reala si dura pentru cei care conduc destinele tarii. 

Initiatorul ineditului protest „#sieu” nu uita si nu renunta la visul de a atrage atentia asupra starii drumurilor si ritmului incredibil de lent in care se misca lucrurile in acest domeniu. Intr-o postare pe contul sa de facebook, moldoveanul ii ieronizeaza pe oamenii, care au promis de ani intregi autostrazi in principalele zone din Romania: „Acum doua luni, cand am initiat protestul, erau zero kilometri de autostrada. Acum s-au dublat!!”.

Mandachi a realizat un nou material video, care include colaje cu declaratii ale actualilor lideri politici din Romania pe aceasta tema. De la Liviu Dragnea si pana la Klaus Iohannis, toti apar in videoclip cu ceea ce au spus la momentul respectiv. In noul videoclip postat de sucevean se remarca discursul liderului PSD in care spunea „Plec sa vad daca s-au inceput lucrarile de autostrada”, iar Mandachi ii raspunde „zero”, „nimic”.

Citeste continuarea articolului Stefan Mandachi, reactie dura la adresa autoritatilor: „In urma cu doua luni erau zero kilometri de autostrada. Acum s-au dublat!”
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare